nurelem İlk adım ayakkabısı alacağım ama kaç numara alacağım bilmiyorum mesela 1 yas numarası kaç oluyor acaba sipariş verecektim
OzlemAlisa nurelem bebeginizin ayagini cm olarak ölçüp alın internetten alacaksaniz degisken oluyor cunku
SeverusSnape nurelem bebeğinizin ayağını mezura ile ölçün, o ölçüye göre alın derim ben. Kızım 18-19 numara giyiyordu :)
Dadam nurelem benim oğlumun ayakları tombik vicconun 21 numarasına ayağının ucu bile girmedi mesela 🤭 Ayağıını topuktan baş parmağına kadar ölçün, İnternetiiteki tablolardan karşılığına bakıp ona göre alabilirsin🐥
Esilamm01 nurelem canım benim kızım 10 bucuk aylık 20 numara giyiyor uzun boyluyuz çünkü bende güvenemedim kızımı götürüp aldım ayagına göre bence sende öyle yap derim
asz nurelem 12 ay 8 günlük oğlum.21 numara ayakkabı giyiyoruz.yalnız kalıp ve ayak yapısı çok önemli.çünkü evde 21 numara bi ayakkabımız daha var o ayağımıza tam olurken 1 hafta önce online aldığım 21 numara ayakkabı biraz büyük oldu.
Arasannesi nurelem oğlum 1 yaşına gırecek ben de bugun alacağım kısmetse. 20 numara alacagız.ha 21 de olur ama bir tık büyük olur o