Girlpower Merhaba hanımlar, bebeğimi doğduğundan beri bol bol emziriyorum 51 günlük olduk bu sabah adet oldum.. uzun süre adet olmam diye düşünüyordum doktorum da uzun süre adet olacak gibi durmuyorsun demişti kontrolde.. adet olmak sütü etkiler mi?
Aselinnannesii Girlpower bende ondan çok korkuyordum bir kaç yerde azalttığını duydum. Ama bende olmadi cok şükür doğum yapali 5 ay oldu gecen hafta adet oldum ilk
Deletedmom_36 Girlpower adet sutu etkilemez☺️ Bende kizim 2 ayina girdigi gun adet gormustum adetli donemlerimdede hic skinti yasamadim☺️
Miraaayadeee Girlpower kızım 3 gün sonra 4 aylık olucak bnde bugün oldum inşallah tadını falan etkilemez
Girlpower Kuroneko regl olurken sadece anne sütü mü veriyordunuz peki yani sütte azalma falan olmaz inşallah internette yok tadı değişir yok azalır falan yazıyor aklıma takıldı
Kuroneko Girlpower ben hep anne sütü verdim hala emziriyorum regl döneminde azalma fark etmedim 14 aydir. Ya da tadi değiştiği icin reddettigi de olmadi
Defnekokusu Girlpower Çocuk doktorumuz konu komşu ve internetten uzak dur sütünü bunlar etkiler demişti. Telefona sarıl ve doktoruna sor. Burdaki cevaplar da sizi etkileyecek ⚠️