poncikci Kızlar merhaba kızım bugun 6.ay aşılarını oldu öğlen saat 2 gibi daha sonra takip ettim ateşi yoktu ama gece 11 gibi ateşi çıkmaya başladı 37.5oldu sonra 38 oldu iç ateşi de 38.5 oldu gece 12de Bi çay kaşığı calpol verdim. Şuan uyuyor ama hala ateşi var alnı sıcak ama elleri buz gibi ısınmıyor bir türlü. Ve çok sıçrıyor uykusunda Bu calpol ne zaman etki eder ne yapmam lazım
Havvahavvaejderha poncikci ic ateşini nasıl ölçtünuz ki merak ettim bizimde 11 martta 6. Ay aşımız var da ... keşke eczaneden fitil alsaydiniz
AliyeAsel poncikci canım içindeki kaşıkla niye vermedin 6 ayda artık onunla verebilirsin inşallah düzee kuzucuğun ateşi 🙏🏻 Bizimde var bende korkuyorum vallahi 🙈
poncikci Ervaeneserpil şimdi ölçtüm 38.1 çıktı ilacı vereli 1bucuk saat oldu hala niye etki göstermedi acaba
Arzuayse Havvahavvaejderha asilarda oglumunda atesi cokto herzaman 6.ay asisini pazartesi olcak korkuyorum kesin cikar ates
poncikci Deniz2961 olmamıştı aşıdan 4 saat smra calpol vermiştim bişey olmamıştı. Şimdi dedim takip edeyim çıkarsa ozaman veririm ama öğlen 2de aşı olup gece 11de nasıl çıktı anlamadım
Ervaeneserpil Düşmüyor ya üstünü çıkardım soğuk bezle siidim ince giydirdim biraz daha ii bizim de gündüz atel yoktu şimdi çıktı calpola guvenıyorum bakalım
Havvahavvaejderha poncikci asidan snra calpol verseydiniz keske 4 ssat bekleyip bi kez daha verilmesi bu kadar çıkartmazdı sanıyorum
poncikci Havvahavvaejderha normalde öyle yapıyordum ama dedim şimdi takip edeyim çıkmazsa diye yoktu da nasıl biranda çıktı anlamadım
Havvahavvaejderha poncikci he anladim iç ateş diye tabir edildiğini bilemedigim için sordum teşekkür ederim..inşallah ateşi düşer yavrucağın
AliyeAsel poncikci tam etkisini öyle gösteriyor diye biliyorum canım 2 aylıkken çay kaşığıyla vermiştim bende
poncikci Havvahavvaejderha amin inşAllah, şimdi ben ilk 12de verdim ya üstünden 4 saat geçmesi lazım dimi birdaha vermem için
Zeyneb poncikci canim ustunu incelt alnini eklem yerlerini islak pamukla sil dusene kadar.6.ay asisini henuz vurulmadik ama diger asilarda hep bu sekilde yapmistim. bazen 2 gune yakin ates oluor.
Havvahavvaejderha poncikci yani aynen 4 saat beklemek gerekiyor şu an en çok suya ihtiyacı var emziriyorsaniz biraz da emzirin