BalkizimBaloglum2 Gunaydin kizlar başlıyoruz hayırlısıyla bugün 1 mart baharla beraber fazlalıklarımizdanda kurtulucaz inşallah herkes şuan ki kilosunu yazsin yada tarti resmi atsa daha iyi kahvalti 10,11,12 arasi yapılırsa güzel olur 🤩 @ErenimBalOglum @mom073 @momyshark1 @Annesizanne @gmzsvm @Mom86 @Limonlusu @Elifhkn @bsrt @Kaderchr @hunilimomm @boncuk- @Gzmay @aannecikk @Bng @Nevinugur @poncikci
Mom86 BalkizimBaloglum2 Ayy hadi hayırlısı inşallah 🤲 Bütün kilolarımız gitsin😬 Şuan ki kilomu bilmiyorum birazdan sağlık ocağında işim var irda tartılır buraya yazarım 👍 Kahvaltı yı nasıl yapalım neler yiyelim ekmeği bırakmak istemiyorum. 🙈
BalkizimBaloglum2 Mom86 ben ekmegi hic bırakmadım zaten birakmak iyi değil iki dilim kepek yada tam buğday yiyorum
BalkizimBaloglum2 Gerçekten isteyenleri aldim kizlar ama gerçekten isteyelim bu diyet isi kafada bitiyor kesinlikle
BalkizimBaloglum2 Haftaya pazar günü sabah ac karnina tartilalim bakalim 1 haftada ne kadar gidecek ve o gün malum eslerimiz evde oluyor ödül günümüz olsun eksiye düşersek kendimize istediğimiz bir ödülü verelim mesela ben kısır ve kabak tatlisi yedim 😋
BalkizimBaloglum2 Haslanmis yumurta omlet menemen sucuklu yumurta kepekli tost yulaf lapasi patates haşlanmış vs olabilir canm
Elifhifa BalkizimBaloglum2 kahvaltıda patates kızartması yedim 😅 ama ekmek yemedim sayılır mı bu sabah itibariyle başladım diyebilir miyim 😢
ikizannesii01 BalkizimBaloglum2 beni de alır mısınız . Ben kendim Bugün başlayacaktım da sizi görünce daha iyi oldu motive oldum 🤗