DuruBaby İyi geceler tatlı anneler Bebeğim 2 aylık ve büyük tuvaletini 3-4 gün arayla yani 5. Günde yapıyo aradan tekrar 3-4 gün geçiyo tekrar 5. Gün yapıyo sizde de bu sorunu yaşayanız oldu mu ? Sadece anne sütü ile besleniyo 😕
Kbraunal DuruBaby ben doktoruma sordm 3.günden sonra sabah akşam sızma zeytinyağı ver bi çay kaşıgı dedi öyle yapıyorum ertesi güne veya akşamına yapıyor
Betulyildiz DuruBaby korkulcak bişi yokmuş 10 güne kadar normalmiş benim hergğn yapıyordu 1 haftadır 2 günde 3 günde bir yapmaya başladı
Mutluaile DuruBaby kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposunu uyarabilirsiniz ve zeytinyagida icirebilirsiniz .ben arada su da veriyorum
suzinakpesrev Sadece anne sutu alan bebeklerde 1 haftaya kadar kaka yapmamasi nirmal dedi doktorumuz. Ama 4. Gunde falan huysuzlanmaya baslar ise 1 caykasigi zeytinyagi icirebilir ve makata parmak ucunuzla zorlamadan zeytinyagli masaj yapabilirsiniz demisti. Deneyin biz faydasini gorduk.
DuruBaby Süt dışında birşey vermeye ödüm kopuyor poposuna zeytinyağını deniyim inşallah işe yarar çok tşk ederim 😍