Minikbirkalp Günaydın erkenci kuş analari ben oğluma her bu fitili yaptığımda kakasını yaparken geri çıkartıyor dün akşam yapsın diye verdim az önce yaptı kakasını çıkartmış yine sizde de böyle mi oluyor ilk kez kullanıyorum bilgi verirseniz sevinirim 😊
Mom34743 Minikbirkalp canım öncelikle evet fitil kakayla beraber geri çıkiyor ama doktorun dediği biraz tuhaf olmuş çünkü son yöntemlerden biri olarak fitil veriliyor. Sabah akşam fitil vererek kaka yaptırırsan bağırsakları aşırı tembellesir ve sürekli fitil kullanmak zorunda kalırsın üstelik ağır gelir. Kaç gündür kaka yapamıyor ? Tavsiyem Yemeklerini hep Zeytinyağı ile yap ve yemekten sonra mutlaka su içir.
Minikbirkalp Mervedoruk kakasından sonra verilse bı anlamı kalmaz ki ztn kakasını yapsın diye veriyorum 🤷
Mervedoruk Minikbirkalp kakasını yapması için veriyorsan kakasını yapıyor işte neden içinde kalmasını istyorsun
Minikbirkalp 3children1mom evet cnm doktor verdi kabızlık için kullanıyoruz ek gıdaya yeni geçtik kabızlık yaptı doktorumla iletişime geçtim sabah akşam kullan dedi
3children1mom Minikbirkalp Sabah akşam kullancaksan bünyesi kaldırmaya bilir canım ikiye böl öyle kullan