Sehzadeannesi Kızlar kitap çok pahalı alan var mı varsa kitabın sayfalarını çekip atabilir mi ? Zahmet olmazsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 😊
Mervea Sehzadeannesi instağram sayfasındanda bakalirsiniz orda tarifleri veriyorlar ben aldım almasamda olurmuş
Heraninannesi Sehzadeannesi Bende var herasariyildiz Instagram adresim bu çocuk aç ve acıkınca yer kitabı ikisi var atabilirim ☺️
Baynimir Sehzadeannesi birkac gun once de acilmisti bu konu. Kitapin yazarlari bu foruma uye. Telif hakkina uymadigi icin kitabin fotograflarinin paylasilmasina izin vermiyorlar. Yasal olarak gerekenin yapilacagini belirtmislerdi.
Ayishan Gerçəkdən cekip atan olursa cok annelere yardım etmiş olur.bazi yeni başlayan anneler için və durumu olmayan anlayanlar için fikir olur.
G_ADAN Heraninannesi gizem0513@hotmail.com instagram yok mailden numaranızı yazar mısınız whatsapptan atmak için
reinamm Ttgb255 55 liraymış. Bende 200-300 lira bişi sandım. Çok emek veriliyor bence alınmayack bişey değil. Böyle çekip atmak insanların emeklerine saygı duyulmadığı anlamına gelir bence.
Baynimir Heraninannesi ben 45 tl ye aldim gecen hafta. Pahali ama kendi sitelerinde bazi tarifleri paylastiklarini soylemislerdi.
suzinakpesrev Sakin cekip atmayin telif hakki diye bisey var. Basiniz belaya girer. Boyle seylerin dava hakki olur.
shdemir Sehzadeannesi Bu yüzden daha önce cok olay oldu burda. Bence hic böyle biseye kalkısmayòn postuda silin basiniz agrimasin. Benim agridi cunku bende kitap var cekip atarim dedigim icin duymadigim laf kalmadi
Sehzadeannesi shdemir postu nasıl silebilirim iyilik yapmak kötü mü herkesin alacak durumu olmayabilir
NrYlmzTsr 45 tl idi fiyati, ki zaten 55 tl de cok pahali degil. Alamayan zaten illa bu kitabi alacak veya bu kitap olmazsa ek gidaya gecilmiyor diye birsey yok sonucta. Baskasindan bu kitabin sayfalarini cekip atmak biraz garip geliyor. Internete girebiliyorsunuz, arastirip tarif alabilirsiniz.
shdemir Sehzadeannesi Ben iyilik yapmak kötü demedim hanımefendi. Bende diyorumki bende aynı iyiligi yapmak icin post actım. Sonra basım agrıdı. Sizde ugrasmayın diye dedim. Kendiniz bilirsiniz.