Melisa5566 Merhaba sevgili anneler. 1 yaşında kızım buktak oyun oynarken şekilleri yerine koyamayınca sınır krizi geçiriyor. Nasıl tepki vermeliyim dogru olarak burda çocuk gelişimi, hemşire vs annelerimiz var bana yardımcı olur musunuz?
anne15 Melisa5566 gecicidir muhtemelen bence tepki göstermeyin . Kızımda oyuncak besige bebegi yerlrştirmeye calışırken vuruyodu cok sert sekilde şimdi yerlrştirmeyi öğrendi vurmadan koyuyo 11 aylık. Bultak yerleştiremiyo daha benimki
KeremTalha_4153 Melisa5566 siz yardımcı olup sakinleştirebilirsiniz. Hem beraber yapmayı deneyin. Bazen biz de oluyor aslında yardımcı olup veya beraber yapıp konuşmaya çalışıyorum.
neslihan47 KeremTalha_4153 Melisa5566 eşleştirme 18. Aydan sonra başlar . Onun İçin bularak yaparken onunla beraber oturun .şekli siz yerleştirin hafif sonra çocuğunuz eliyle itsin içine .ve daire ⭕️ den başlayın en kolay yerleşen şekil o .ben de oğlumla beraber yapıyorum çocuk gelişimciyim
KeremTalha_4153 neslihan47 evet bizde aynı şekilde yapıyoruz. Hem zaman geçirip hemde sakinleştiriyorum. Ama olmuyorsa zorlamadan bırakıyoruz. Ben rahat olmasını istiyorum. İllaki yapıyor. Oğlum 19 aylık. Eleştirmede zorlanıyor ama daha zor bir şeyi kolaylıkla yapıyor