Ozlemsert Kızlar bebeğim 2 günlük ve daha hiç gözlerini açmamış ben onu daha 2 kere görebildim hiç kucağıma alamadım 36+6 günlük doğum yaptım şuan kuvez de yavrum dualarıizi bekliyorum
CemreKerem35 Ozlemsert ben de 36+6 da doğum yaptım kuvözde kalmadı bebeğim ama bence minik doğan bebekler her zaman daha savaş oluyor 🧡 umarım en kısa sürede her şey istediginiz gibi olur bir sağlık sorunu yaşamadan evinize dönersiniz duamlarim siz ve bebeğiniz ile 🧡🧡🧡
sirdaass Ozlemsert rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir an önce sana kavuştursun yavrunu inşallaahhh 🙏🙏🙏🙏
Emir123ali Ozlemsert bende 36 haftalık doğum yaptım doğum akşamı bebeğimin kan şekeri düşük diye aldılar kanından enfeksiyon çıkmış 15 gün küvezde yatdı çok zordu gerçekten ama korkma allahın izmiyle alırsın kucağına sen bol bol süt sağıp bebeğine gönder
Ozlemsert CemreKerem35 Allah razı olsun kilosu herşeyi gayet iyi ama hızlı nef3s alıp veriyormuş söylediklerine göre başka hiçbirşey söylemiyor neden orda kaldığına dair sütüm de gelmiyor üzüntüden