Cansu1035 4 aydır doğum yaptım , şuan saçlarım avuç avuç dökülüyor demir eksikliğine bağlı demişti doktor ilaç kullanıyorum henüz geçmesi. Hangi şampuanı önerirsiniz
CemreKerem35 Cansu1035 kelin şampuanı olsa kendi saçına sürer 😅🙈 Doğum yapalı 3 yılı geçti kullanmadığım ürün kalmadı yine de eski gurlugune ulaşamadım. Bakım yağları çok alırım aktardan besleyici vs onlar iyi geliyor bana sadece .
Emelekin Cansu1035 benimde geçen ay aşırı derecede dökülmeye başladı. Bizde beş ayligiz hallalles diye bir şampuan aldım sizede öneririm dökülmeyi azalttı biraz. Bende doğumdan itibaren hiç bırakmadım demir ilacıni kullanmayı ona rağmen dökülme durmadı hormanel bir durum bence
yademila-48 Cansu1035 bu doğum yapanların genel sorunu ne yazık ki istediğin ürünü kullan kesinlikle geçmiyor canım ne yazık ki sadece emZirme döneminden sonra bi tık geçiyormuş o kadar vitaminle enzimle falan hiç bir alakası yok
BaraninAnnesi Cansu1035 ben xpecia kullanıyorum suan çinko içeriyor. Bide eczanesi feramat tavsiye etti ondanda aldım Demir hapıymış belki sizinde işinize yarar.
yademila-48 Cansu1035 ilk başladrda ben öyleydim bi arkadaşım daha var doğum yapan hadda o bütün kan değerlerime baktırdı ve düşük olanlar için takviye kullanıyor hala aynı tutam tutam dökülüyor hamilelikte 1 tel bile düşmeyen saçım şimdi oluk oluk dökülüyor gerçwkten doğal be kimyasal bende çok şey denedim ama yok en güzeli toplu tutmak saçı