Mammamiya En son akşam 22.00 da çok az emdi uyudu gece 2.30 da zorla çok az gözledi kapalı emdi ne yaptık ne ettim uyanmadı . 2 saat içinde tekrar deneyeceğim . Bebeğim 1 ay 15 günlük sizce normal mi ilk defa çok uyudu sızdı kaldı
anne15 Mammamiya 4 saati gecirmemeye bakın emzirmek için uyandırması zor oluyo ilk zamanlar ama uğrasın ayaklarını sıkın topuklarını, burnunu sıkın, kulakları saclarıyla oynayın, emme öncesi altını acın vs aklıma gelenler
Anne06_ Mammamiya canım bana hemşire 2 Aylık olana kadar her 2 saatte bir emzirirsen uyanmaya alış hemde ileri sarılık mı geç sarılık mı öyle bişey demişti olma durumu tamamen kalkar demişti bende 2 aylık olana kadar yaptım bazısı da kırkı çıkana kadar uyandırıp emziriyor ama biraz daha zorla olmazsa hafif ıslak pamukla yanaklarını falan sil
Mammamiya Anne06_ yaptık zorla çok az hemdi 2 saat oldu kalktım tekrar meme verdim on defa çekti yattı
Linaninannesiii Zuzumeg ben 1 aylıkken bıraktım gündüzleri zaten uyumuyo uyusadan 2 saatte bir kesin uyanıyor. Gece işte bazen 3 4 saat uyuyor onuda ellemiyorum çünkü gündüzleri uyumuyor bende uyumuyorum
Linaninannesiii Mammamiya benimkide uyuyor ama emiyor hala meme triyaliliğinden mi yoksa süt geliyor mu çözemedim ilk günler doymasa uyumaz ortalığı yıkardı doyduğunu düşünüyorum 🤷🏻♀️
ulkununannesiiii Mammamiya kaç aya kadardı bilmiyorum da 2 saatte bir emzirin diyorlardı benim bebeğim de uyanmazdı ilk zamanlar ayağını gıdıklardık artık