Sevil Fatoss21 dexter , how to get awey murder, safe,supernatural, fringe, shamels, desparate hause,the orjinals,dark,sense8 bunlari hatirlayabildim
Buennno Fatoss21 bence hepsi cok iyi dark cok iyi ama beynim yandi lohusa zamani neoldu nolcak anlayamaya calisirken esimle fena atistigimiz olmustur 😂😂😂😂
Arzu34 Fatoss21 değişik birşeyler isterseniz pose var trans bireylerin hayatlarını anlatıyor hem eğlenceli birde parfüm filmini izledinizmi bilmiyorum onun dizi versiyonu var oda güzel birde russian doll
Merveanne Benim kızım kucakta uyuyor sürekli, o yüzden Netflix le yaşıyorum 😊 komik olsun dersen 2 kez baştan sona seyrettiğim how ı met your mother var👍🏻 Stranger thinks olağanüstü olaylar var ama heyecanlı 👍🏻 La casa de papel macera ama çok iyi 👍🏻
dilanbartos Fatoss21 HIMYM bi klasiktir zaten. Netflix’teki dizilerin hemen hemen hepsi iyi. Boşa yatırım yaptıkları dizi sayısı yok denebilecek kadar az. Şu an Safe’i izliyoruz. Güzel tavsiye ederim.
suzinakpesrev Hala var mi bilmem ama grace and frankie vardi cok iyiydi. You icin cok iyi diyorlar ben izlemedim daha.
suzinakpesrev This is us da guzelmis. Simdi turkiyede uyarlanmis versiyonu bir aile hikayesi isminde fox tv de yayina girecek bu hafta.
behrem the 100 kesinlikle, son sezon hariç hepsi netflix'te var. bir de atıştırmalık orange is the new black izliyorum.