Tugbii Merhaba anneler bebeğim 4ay 12 günlük memedeyken veya herhangi bir anında yanaklarını şişirip kafasını boynuna çekip çenesini sıkıyor bunu yaparken tüm vücudunu zorluyor diş çıkarma belirtilerimiz var ondan mıdır sizce? Başına gelen varmi
MaviliMaviliMorCicek Tugbii benimki de yapıyor bazen bayağı dikkatimi çekmişti neden olduğu hakkında hiçbi fikrim yok aynı sizin tarif ettiğiniz gibi ama
Aysima_16 Tugbii bizde 4 ay 23 günlüğüz benim kızımda yapıyor hırslanıyor gibi kafasını öne eğip ayaklarını karnına çekiyor damakları kaşınıyor gibi düşündük biz hep ama bu ay kontrolümüzde bir doktora sorucam bende
Tugbii Tuba 35 günlük atak içindeyiz her anlamda zor geçiyor meme reddi ısırma parçaladı göğüslerimi :(
Tugbii MaviliMaviliMorCicek Bebeğiniz kaç aylik hala devam ediyor mu çok sık yapıyor acaba reddetme şekli mi diye düşündüm sadece memede yapmıyor
Tugbii GUZGUZELI Hala yapıyor mu peki bebeğiniz, reddetme şekli diye düşündüm sonra baktım çok sık yapıyor
MaviliMaviliMorCicek Tugbii 5 aylık yok memede değil durduk yere yapıyor neye sinirlendiğini anlayamadım
Tugbii Aysima_16 Balon balığı gibi sisiriyor değil mi 🙃 rica etsem konuştuğunda yazarmisin burayada ❤️
Tugbii GUZGUZELI Memede yapınca canımı çok yakıyor o an çığlık atasım geliyor 🤪 ki zaten parçaladı ikisini de
Tugbii GUZGUZELI 😟 çok sağol canım daha dikkatli olmalıyım o halde ben yazık çocuğun aklını almim diye dişlerimi sıkıyordum onla birlikte 🤪
Hirab Tugbii cnm benjm bebeğim 10 aylık oda kendimi aşırı skiyo kenetliyo ellerini ayaklarını dunnaksam sık yaptı götürdüm hastaneye yarın eeg cekilcek neolur neolmaz diye takip et hareketlerini . Baktn sık yapiyo götürebilirsin. Korkutmak için demiyorum yanlış anlama sakın. Aklijd soru kalmasın diye
Tugbii Hirab Aklıma gelmez olur mu canım bende diş belirtileri olduğu için ona yordum ama yinede sizlere sorayım dedim nörolojik biseyde olabilir tabi siz hastane sonrası bilgi verebilirmisiniz merak ettm 🌸
Hirab Tugbii tabi canım bugün gittim ben kendini sktigi zamanı cektm videoya doktora gosterdim bıngıldaktwn ultrasonda istedi o iyi çıktı şükür yarın eeg cektircwz 😔 bakalım ne diyecekler
Tugbii Hirab Çok şükür temiz çıkmış canım içini ferah tut inş egg de temiz çıkar 🌺 kendimizde kuruntu yapiyoruz işte