Sevval_yvz Bebeğime pirinç unu veriyim dedim verdim ve karnı ağrıyo gaz cıkaramadı agladı çok huzursuz oldu anne sütünden başka bişey vermiyorum arada su ek gıdaya geçiş yapınca hep böyle kakasını yaparken gaz cıkarırken zorlancakmıyım fikriniz çok önemlii
Pamuk_seker Sevval_yvz keske fikrimiz basta önemli olsaydi da sorsaydiniz 3 bucuk aylik bebek pirinc unu yermi Allah aşkına yapmayın küçücuk bebek mide si neki
Dilos01 Sevval_yvz keşke vermeden önce yazsaydın cnm verdikten sonra yazmanın bi anlamı yok 😔ilk 6 ay ek gıda yok diyorlar cunku hele ki pirinç unu 3 aylık bebek için
boncukanne 3 aylık bebeğe pirinç unu vermek mi? Şaka mı? O çocuğun bağırsakları bile daha gelişmemiş nasıl böylesine cahillik ediyorsunuz… Allah akıl fikir versin diyorum başka da bişey diyemiyorum
yademila-48 Ayy ben ne okudum şaka olmalı bu okuduğun size bu konuda hiç bilgilendirme yapan olmadı mı ya allah aşkına 5 buçupu geçmeden verilmemeli böylr şeyler nasıl cesaret ama
Elfida-10 Sevval_yvz ya bağırsak sistemi daha gelişmeyen çocuğa pirinç unu vermek mi Allah hangi devirde yaşıyorsunuz
esmerayes Sevval_yvz bebek 6 aya gelene kadar su bile verilmemesi gerekiyo ki anne sutu alan bi bebege pirinc unu vermissiniz haliyle kabiz yapmistir
Sevval_yvz Kayınvalidemler de kalıyorum ben onlar çok ısrar ediyolar bende vermeyin diyorum ama yanlış da anlarlar diye bişey demiyorum 2 3 çay kaşığı vermişimdir toplasanız lütfen nolduğunu bilmeden bu kadar laf söylemeyin
omerrmoms Sevval_yvz ne olursa olsun kaynananlar küser diye yapmak zorunda değildin bana da dediler ben asla verdirtmedim
boncukanne Sevval_yvz Ya ne alaka Allah aşkına o bile olmaz 3 aylık bebekten bahsediyoruz. Çocuğun annesi sensin ve senin sorumluluğun altında! Hayretler içerisindeyim ki böyle birşeye basa basa lafımı söylerim yazık o bebeğe
Dilos01 Sevval_yvz cnm kaynanana kalsan yemeğin suyuna batır batır ver der çocuk senin çocuğun bisey olduğu zaman sen ilgileniyorsun sen uykusuz kalıyorsun KB kaynanan gelip o tatlı uykudan alıp gezdirmiyor bakmıyor cocuga bile gecen kayınvalidem gile gittik koyun yoğurdu vermeye kalkıştılar kuxuk kaynim birde dönüp annesine soruyor anne vereyim mi diye dönüp bende annesi benim vermiyorum dedim aldım çocuğu eşimin yanına geçtim birez sert çıkışmak lazım
Pamuk_seker Sevval_yvz bildigimiz icin söylüyoruz bebek sizin bak simdi siz uğraşıyorsunuz bebeginiz kobay degil oda bir birey baskasi sunu zorla verdirdi bunu yaptı degil annesi sensin korumak senin görevin millet yanlis anlamasin üzülmesin diye cocuguna yazik etme bir daha verme sakin karnina masaj yap bacak egzersizi yap i love you masaji en iyi gaz masaji youtube izlerseniz ogrenirsiniz gecmis olsun
Sevval_yvz Hanımlar 2 3 kaşık vermişimdir çay kaşığıyla neden bu kadar sertsiniz pardon bu kadar sert cevap vermek zorundamısınız ??
boncukanne Sevval_yvz Evet zorunda hissediyorum tekrar diyorum 3 aylık bi bebek! Lütfen başkasının aklına uyup böyle şeyler yapmayın birdaha
Pamuk_seker Sevval_yvz sakin milleti dinleme eskiler neyi doğru yapmiski bebek konusunda sanki sevindim😇