Kadrisslp Kızlar merhaba , saçlarımda inanılmaz bir şekilde kepeklenme oldu. Ne yaptıysam geçmiyor. Sanırım yaşadığım yerin suyundan kaynaklı. Hiç ömrümde kepek nedir bilmezdim başımada gelmedi hiç. Nolur nasıl geçirebilirim yardım edin 😭
Uygrtn Kadrisslp ya inanın ben kepek sorununu yıllardır yaşadım hatta kepekten hep saçımda yaralar olurdu. Head shoulders clinical strenght şampuanıni buldum şuan internette 100 lira biraz pahalı ve boyut olarak 400 ml ama ilk yıkamada gerçekten büyük fark gördüm ve yıllardır ne denediysem geçmeyen kepek ve yara sorunum anında geçti gerçekten tavsiye ederim biraz pahalı ama sonuna kadar hakediyo parasını
mom073 Kadrisslp kepeğin sebeblerinden biri cilt kuruluğu mutlaka bol bol su iç ve duşta saçlarını yıka normal şekilde son durulamadan önce elma sirkesi dök diplerne iyice masaj yap ve 5 dakika sonra yıka birde tuz tuzuda aynı şekilde döküp masaj yap ve yıka faydası olacaktır☺️
yademila-48 metenin-annesi96 canım ben de haftada yada 15 günde bir yapıyorum çok rahatladım gerçekten hiçbirşey kalmadı ve ipek gibi saçlarım hindistan cevizi yağını saç diplerine sür ve beklete bildiğin kadar çok beklet 10 saate kadar bile bekletebilirism duşa girmeden ince bir tarakla tara ve yıkan bu kadar 🤗
elifiii Kadrisslp duş baslıgınızı filtreli olarak degiştirebilirsiniz. sampuandan sonra sulandırılmıs elma sirkesi kullanabilirsiniz hem sac kremi hem de parlaklık veriyor cok güzel.