canoglum_ Nasıl okuyorsunuz benim 15 aylık oğlum var kitabı görse ya ağzına yada yırtmaya çalışıyor okutmuyor bana siz nasıl başarıyorsunuz bunu:)
Mariposa canoglum_ benim kızımda öyle resimlere bakar bu ne diye sorar hikayeden çok kitabın rengi resimleriyle alakadar ☺️ Ama olsun zamanla alışacak o bile yeter ona kitap sevgisi icin
Merveayazz canoglum_ ne kitap okuması beraber oyun bile oynayamıyoruz bir sürü eğitici aktivite oyuncağı falan aldım ama yok gel otur oynayalım derim o kendi havasında takılır
Edanurdg canoglum_ 9 aylık kızım aldığım bütün kitapları kemiriyordu kızım taaa kii bu haftaya kadar şok marketten bir kaç kitap aldım (kitapların sihirli olduğunu falan düşünüyorum 🤣) karşımıza koydum okudum konuştuk resimleri inceledi beni taklit etti okuma bittikten sonra eline aldı açtı kapadı okur gibi sesler çıkardı ne yırtmaya çalıştı ne ağzına aldı hala şaşkınım… işin özü biz değil onlar başarıyor yırtmak veya kitabı ağzına alıp kemirmek istiyorsa yapacak bir şey yok 🤣🙈
GokturkAlp canoglum_ Az kalmış 2-3 aya kadar yapmaz. Karton kitaplar var, iş bankası kültür yayınlarının hareketli karton kitaplar, onlar çok sağlam. Yapma, etme, ısırılmaz,yırtılmaz diye diye anlıyor belli bşr aydan sonra. Sizinki de yapmaz az kalmış.
cilemm_karasu Benim kızımda 9 buçuk aylık hiç fırsat vermiyor 🤣 resimlerini göstereyim diyorum elimden çekip alıyor üstüne 1.2 kere vurup atıyor 🙈🙈 bizdede pek mümkün olmuyor
Cnnirmm Bir kitap ona verdim kitabin hasati cikdi o onu yirtdti ama baska kitap okumaya devam etdim alisdi sonra kendi alip guya okuyomus gbi yapiyo 1 yasinda henuz bakalim nolucak
MelekAnnesii canoglum_ benim oğlumda 1 yasinda hareketli kitaplardan da almıştım ikisinin hakkından geldi ama cok seviyor gün içinde getirir biraz okuruz kendi resimlere bakar kendi kendini biseuler söyler sonra ya ağzına almaya çalışır ya parçalamaya babasıyla okurken parçalıyor genelde ben engel oluyorum ama o yapsin hevesini alsın bir daha yapmaz kafasında 🤣
elifiii canoglum_ her gün okudum diyemem ama her gün kitapları görmesini sagladım. yırttıgı seyler de oldu tabi engel oldukca anlattım bir yandan da. bak bunlar kitap cok zevkli cok sey ögreneceksin diye hep konustum. ve yasından sonra kitapları ben o ilgilenmese de sesli sesli degisik sesleri de cıkartarak okudum. Hiç yanıma bile gelmezdi, zamanla ilgisini cekti. simdi kitapları merak ediyor degisik kitapları merak edip getiriyor. Bazen kendince anlatmaya calısıyor. Zamanla olacak sabır ve emek gerekiyor gerçwkten
WillyWonka canoglum_ aynen benimkide oyle😂😂zaten dinlemiyorda başka şeylere odaklaniyo kitabı yırtmak istiyo😀
Senemmm11 canoglum_ oglum 9.ayina girdi kitap okumaya çalışırken o da sürekli eliyle çekiştirip biseyler yapmaya çalışıyor bazen ben onu tutana kadar yırtıyor okuyamayan kaldırıyorum😂