Viliviki 1ANNE1MERTEFE benim oğlum da 3,5 aylık kitaplara baktırabilirsin büyük baskılı renkli,şarkılar söyleyebilirsin yüzüne dokunup ya da Işıklı bir oyuncak ilgilisini çekebilir ben oyun halısına koyuyorum seviyor baya
Kavinsmom Zeka kartları, oyun halısı ve hafif ses çıkaran çıngırak gibi şeyler, çok ortada bir ay 6. Aydan sonra daha çok alternatif olacak
1ANNE1MERTEFE Kavinsmom Evet gerçekten çok ortada bir ay şarkı söyleme ve oyun halısı bol bol konuşma yapıyoruz yaptım her işi anlatıyorum kırmızı tişörtü katlıyorum dolaba koyuyorum mavi bardaktan su içiyorum tarzı konuşmalarım oluyor ilgiyle izliyor beni bi gelse şu 6 ayyy😂😂
1ANNE1MERTEFE Viliviki yeni aldım kitap onlarıda sevdi olabildiğince yapmaya çalıyorum ama diğer arkadaş ara bir ay dedi gerçekten çok ara bi ay 6 ayda herşey daha güzel olucak umarım bol bol eğlenilecez😂😂
Kavinsmom 1ANNE1MERTEFE bende bu yöntemi izledim, şimdi çan çene tuhaf sesler çıkarıyor hayırlısı 🤭 ne anlatıyorsa hiç susmuyor 😂😂 kapı gıcırtısı gibi bir kız
1ANNE1MERTEFE Kavinsmom yaa çok tatlı cidden maşallah rabbim nazarlardan korusun inşallah hiç susmasın ♥️