Ertugrulzehrs Merhaba anneler bebegim için buharlı pişirici almak istiyorum fakat bir bilgim yok sizce neyi almalıyım? Tşk ederim.
Mom107 Ertugrulzehrs bütçenize göre pekçok çeşit var ama ben aventten çok memnun kaldım sebze et balık tavuk ne istersen çok kısa sürelerde pişiriyor ayrıca hiç çıkartmadan püre halinede getiriyor pratik
Papatyam Ertugrulzehrs suyun üstüne konulan metal buharda pişirici kullanıyorum. Memnunun. Bi süre sonra sebzeleri azıcık suda haşlayıp kendi suyu blender yapıp çorba yaptım. Boşa çok paralar vermeyin bence.
Benimoykum Atlas merhaba bebeğim 4,5 aylık bende almayı düşünüyorum peki ne kadar sürede pişiriyor yani normal haşlama ile süresi aynı mı malum patates ti havutçu en az 25-30 dk sürer zaman olarak kısalığını merak ediyorum da 😊
seldaselda28 Benimoykum hic gerek yok daha dün yaptim 5 dakikada pisiriyor havuc bile.Eski usul kaynayan tencerenin üstüne suzgeç ☺☺ Patates denemedim bir tek.
Benimoykum seldaselda28 hadi ya 🤣 Bende alayım diyordum neyse kızım büyümeden evde pratik yapayım da gereksiz se evde yer kaplamasın bari dün zorla sipariş verdim eldiven diş kaşıyıcı aldım 80 tl çokta zor bulunuyor elini ağzından çıkarmayan kızım elini ağzına atma oldu 🤣
seldaselda28 Benimoykum o da gereksiz 🤣🤣🤣 birakin atsin elini agzina bunlar cok normal.Arz talep meselesi tabi alan oldugu icin o kadar yuksek fiyatlari ama 5 liralik slikon parmak isi gorebilirmis.deneyin bakin 5 dakika en fazla 10 dakikada pisiyor sebzeler.
habibe_omerasaf Ertugrulzehrs sinbo buharlı pişiriciyi şiddetle tavsiye ediyorum. Hem fiyat olarak çok çok uygun hemde çok pratik.