3melekannesiii Kızlar midem cok kötü ne iyi gelir yaa lütfen hamileyim artık dayanamıyorum yemek yiyorum yerken kusasım geliyor halsizlik hat safhada ne yapcam yaa bişey deyin Bi anda kesecek bişey yok mu su bulantıyı
Begumcan 3melekannesiii doktor ilaç versin hemen geçer. Ben kullandım hamilelik döneminde iyi geldi. Doktora sorun.
Tulinakrep 3melekannesiii eğer çok kötüysen ben 4 ay mide bulantısı kusma yaşamıştım doktor bana zencefilli özel ilaç vermişti çok iyi gelmişti o olabilir zencefil mide bulantısına iyi geliyor İnternetse yazıyor bi bak canım
3melekannesiii Ikrazumra19 hayır vermedi normalde cok hafif geciriyodum hiç şikayetim yoktu ama suan cok kötü oldum kustum yine gecmedi
3melekannesiii Begumcan normalde cok hafif geciyor du bulantı şikayetim yoktu bugün fazla oldu dayanamadım ilaçta kullanmayı hiç sevmiyoeum
3melekannesiii Tulinakrep tamam cnm teşekkür ederim zencefili normal karıstırıp salata vs gibi yesem olur mu
Tulinakrep 3melekannesiii nasıl tüketmen gerektiğini tam bilmiyorum ben ilaç olarak kullandığım İçin ama internete yazarsan sana direk söyler canım