hnur52 Kızlar iyi akşamlar 1 yaş bebeklerinizi nasıl besliyorsunuz yatmadan önce gece maması devam sütü tarzı şeyler veriyormusunuz
eslemsiii hnur52 ben vermiyorum doktor gerek yok devam sütüne dedi 🤷🏻♀️ diş çıkarmaya çalışıyor hiç bişey yediremiyorum şu sıralar 🤦🏻♀️
Sandall_ hnur52 ben emziriyorum oglumun13 aylık uyumadan bir iki saat önce çorba ve ya sevdiği şeyleri yedryom yatruom
hnur52 File351047 eslemsiii benim oğlum ek gıdayı güzel yiyo ve emziriyorumda sadece gece çok uyanıyo acaba süt tok tutmuyo olabilrimi
File351047 hnur52 benim oğlumda ek gıdayı güzel yiyor ama yine de gece rahat uyusun diye mama veriyorum.
eslemsiii hnur52 emziriyorum yatmadan önce mama da içirdim bi ara ala yine sık sık uyandı bence açlıktan değil bu halleri ama sebebinide çözemedim 🤦🏻♀️
File351047 hnur52 evet emziriyorum gece oğlumda çok sık uyanıyor. Akşam 22:00 gibi gece uykusuna geçiyor gece 3 gibi uyanmaya başlıyor ve çok sık emiyor
File351047 eslemsiii diş dönemi olabilir yada alışkanlıktan da uyanıyor olabilir benim oğlumda sık sık uyanıyor