Halehazalatila Bebeğimin 4 gündür huzursuz ve uykusuz olduğunu hissediyordum meğer sütüm azalmış yavrum doymuyormuş zamanında donduruca koyduğum sütümden ısıttım ve biberonla verdim bir emişi vardı anlatamam ne yapmam gerek bilmiyorum çok kötü hissediyorum 😓😓😓
squirtle Halehazalatila ahh canmm aynısını bn yaşadm oğlum 5 aylık mama takviyesi yaptı o huzursuz bebeğim gitti🥺nasıl aç olduğunu anlamadm diye kndime kızıp duruyorum
Aybars2020 Halehazalatila benimde son bir haftadır azaldı sütüm. Yeni covit geçirdim büyük stres yaşadım o yüzden sanırım. Bende çiş yapmamasından anladım.bezinde pembemsi leke oluyordu. Inşaallah gelir sütlerimiz 🙏
iremm__2 Halehazalatila canin Instagram da Dilruba demirezer var emzirme danışmanı ondan yardım alabilirsin Allah razı olsun hiç bir ücret talep etmeden çok yardımi oldu anne odası var dilek hanım orda anne çayı var onu alabilirsin 5 gündür kullanıyorum düzenli şükür sütüm arttı. Sağarken 10cc bile çıkmıyordu o kadar azalmıştı sütüm.
Halehazalatila Tosbikiim_0606 1 ay 4 günlük bebeğim ufacık daha 😓 tuvalet çok yapmıyor ve ağlıyordu uyumuyor esniyordu ve emerken normalde hemen uyurdu yatağa koyarken uyanmazdı şimdi kıpırdıyorum anında uyanıyor doymadıpını öyle farkettim 😓😓
Halehazalatila squirtle biz daha çok ufağız 1 aylığız birde inşallah sütlerimiz artar gerçekten bebeğimizi sütümüzle besleriz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Halehazalatila Aybars2020 Allah yardımcın olsun zor bir süreç yaşamışsın inşallah biran önce geçer ve hemen sütün artar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Halehazalatila iremm__2 çok teşekkür ederim hemen siprş verdim ve mesaj yolladım inşallah artar bebeğim doyar 🤲🏻🤲🏻
Halehazalatila Tosbikiim_0606 instgramdan anneodasi yazın ordaki çaydan siparş verdim inşallah duayla işe yarar diye düşünüyorum
iremm__2 Halehazalatila benim de bebeğim 2 ay 12 günlük canım benim de azaldı sütüm şükür 10 cc bile sağamazsan ssagmaya basladik
iremm__2 Halehazalatila sağ göğsümden yok denecek kadar az süt geliyordu 10cc bile çıkmıyordu 1 haftadır kullanıyorum şimdi 10cc çıkıyor şükür 1 kere sagmada
Halehazalatila iremm__2 bebeğiniz nasıl doyuyor mama takviyesi mi yapıyorsunuz bebeğime bir öğünde 90-100 ml veriyorum doyuyor altını verimce doymuyor huzursuz aç oluyor