Zeymet Kızlar durmuyor uyutuyirum yarim.saat anca canına tak etti sabahtan beri huysuz sizinkiler nasıl atak felan mi anlamdım
mombeto Zeymet benmki de 3 aylık valla delircem normalde uyurdu uyumuyor. Kucaktan indirince ağlıyor yok yani çığlık çığlığa uslu yavrum gitti resmen çok yoruldummm😭😭
rottenmeir Zeymet benimkide 3 ay 4 günlük mamasını bile içmek istemiyor. Gece boyunca mızmızlandı her saat başı uyandınıp durdu gündüzde full zaten durmadı ya huyu değişicek diye korkuyorum
Mu-Mi Zeymet 4 aylik olcak acayip huysuz uyku düzeni filan kalmadı meme reddi de çabası valla canıma tak etti
Tb81 Zeymet biz dayanamadık hastaneye götürdük durmuyor uyumuyor diye enfeksiyon çıktı idrarında pipisinin deliği darmış 🙄 yarında alerji testi yapacaklar ben çok huysuz dedim doktor alerji testi de yapalım o zaman dedi.. ben bebeğimin huzursuzluğunu bunlara bağlıyorum 3 ay 10 günlük bebeğim
knurce Benim de böyle 3 ay 12 günlük çok huysuz bu ara gece çok güzel uyurdu iki gecedir uyanıp duruyor memede uyuyor sadece. Ataksa gelip geçiciyse okey de korkuyorum huyu değişecek diye ya değişmez değil miii 😢😢
hulya1406 Zeymet benim bebeğimde 3 ay 8 günlük sabahtan iyi öğleden sonra akşama doğru bi huysuzluk birden başlıyor ağlamaya hiçbirşey yokken ,gündüz en fazla 1 saat uyumaya başladı ama akşam maşallah uyuyor saat akşam 8.30 da bi banyo yaptı yattı hala uyuyor