SelcanKuzey Kızlar menenjit aşısı yaptıran varmı aşı sonrası ateş huzursuzluk oluyormu bebeğime yaptıracağım bilgilendirirmisiniz beni 🙏🏻
ElisaNazzz SelcanKuzey valla biz salı yaptirdik ateş oldu o gece hep başında bekledim huzursuzluğu daha bugün geçti canım korkutmak gibi olmasın ama aşılarının tamam olması için mecburen yaptirdim
S_x_w SelcanKuzey geçen hafta yaptırdım ateş VS olmadı..biraz huzursuzluk oldu tabi bacağına dokununca ağladı falan ama ertesi gün o da yoktu
SelcanKuzey ElisaNazzz bende yaptırcam canım çok önemli bir aşıymış bebeğin kaç aylık kaçtane vurdular
SelcanKuzey ElisaNazzz benim bebeğim 7 aylık bir nimenrix bir bexero ikisininde birinci dozlarını salı yapacaklar
Csknozge SelcanKuzey ikisini aynı anda yaptırmayın bebekler perişan oluyor sonra sizde onunla birlikte perişan oluyorsunuz ateş huzursuz uykusuz mız mız iştahsız bebek oluyo belli bi süre malesef
bilgemira Hanimlar menenjit asisi paralimi yoksa asi takviminde mi var yani sirali asimi bende istiyorum cunku asi olsun
Zblt Birazcık ateş oldu ama ben gitmeden kendim parol içmiştim bebeğime de calpol vermiştim doktorumun tavsiyesi üzerine de 6 saatte bir ölçek calpol verdik. Sıkıntısız atlattı. 2 gün takip ettik. Biraz ağrısı oluyor sanırım çocuk bacaklarını tuttu o gün. O yüzden de huysuzluk oldu.
Minty Oğlum 4 aylıktı yaptırdıgımız da bizi cok etkiledi ateş, iştahsızlık , huzursuzluk 3-4 gün sürdü resmen .. nimenrix , bexsero aynı anda oldu .. inşallah en az etkiyle atlatırsınız
Minty SelcanKuzey 700 dü .. evet yapılıcak ne yazık ki bana kalsa yaşında yaptırıp tek doz yaptırırdım ama doktor riske atamıcagımızı söyledi
Karpuzreceli ElisaNazzz mrb bexero tek doz 533 tl dı sanırım 2020 yılı fıyatı yıne mı çıkmış 690 nedir ya ? Millet nasıl yapacak.
Zzzz SelcanKuzey kaç aylıkken yapılıyor acaba aşı kızım 3 aylık oldu rota virüs yapılacak onunla birlikte mi yapılıyor
SelcanKuzey Zzzz yok rotanın iki dozuda bittikten sonra yapılır bizde rotanın ikinci dozunuda bitirdik doktorum menenjit için aşı takvimi oluşturdu 7 aylıkken birinci dozları 9 aylıkken ikinci dozları olarak aşı takvimi oluşturdu