Dkk Hanımlar yaz ayları için hangi uyku tulumunu tercih ediyorsunuz ? Bu mevsimde bile Odamız 25 derecenin üstü oluyor bazen woolnat kullanıyorum ama sıcak olunca alternatif birşey arıyoeum
Cheddar Dkk valla ben pijamayla yatırıyorum yazın hatta bazen zıbın şort yattığı da oluyo . Ev çok sıcak oluyo yazın
Dkk Cheddar aslında yaz yerine bahar demem daha doğru bir ifade olurdu 😌 ben yazda olsa üstüne müslin falan örteyim kafasındayım o yüzden tulum düşünüyorum
mehtap92 Dkk ergonunda 0,2 tog olanı sanırım dediğiniz zaman için ideal görüşün yardımcı oluyorlar ben 1 tog kullanıyorum iyice bahar gelince alt üst pijama ile daha ısınınca kısa kollu ile daha da ısınınca sadece zıbın ile yatırıyorum ben 🙂
Dkk Cheddar owli olmaz ben gurusu gibi düşünmüştüm modeller farklı. İçerisinde rahat edeceği kolsuz birşeyler arıyorum . Woolnat öyle çok çok memnununun
Cheddar Dkk owli de kolsuz, patiksiz. Gurusu değil normal owli uyku tulumu diye bakın. 36aya kadar giyebilir
mehtap92 Dkk ben geniş istemedim aksine derli toplu dursun üstü diye birde çift fermuar olayı pratik oluyor bez değişimi wc için falan. İyi alışverişler 🥰