Srfe3 Sevgili anneler belki çok şey soruyorum sürekli yazıyorum kusuruma bakmayın ama 18 günlük kızım başlarda gaz sorunu yoktu ama devid3 damla vermeye başlayalı kızım uyumuyor ve gaz sancıları başladı. Sizce aile hekiminin verdiği damla gaz yapar mi ?
Ayre11 Srfe3 D3 yapar mı bilmiyorum biz de onu kullanıyoruz hiç yapmadı Ama 3.haftadan sonra gaz sorunları başlar canım onunla kaynaklıdır diye düşünüyorum
Srfe3 Ayre11 uykusunda da problem olmaya başladı ama hiç böyle yapmazdı gece 5 de uyandı sabah 11 hala uyumadı. Gün için de de 2 defa uyudu sadece o da zorla l
Srfe3 Mommyy70 belki her bebege değil ama bazılarına yan etki yapıyor olabilir.. bizde yan etkisinin mağduru olduk 😔
yademila-48 Srfe3 elimiz de var mı bilmiyprım ama relactaz diye bi damla kullanıyorum inanılmaz iyi geldi bize ve genelde çok bilimmiyor sanırım pahalı olduğu için ama kızım için mecbur kullanıyoeuz her emzirmeden önce 4 5 damla ağzına damlatıyorsunuz sonrasında emziriyorsunuz
yademila-48 Mommyy70 hayır gaz için kulalnıyorum ve inanılmaz güZel doktorumuz tavsiye etmişti hiç birşey etkilemiyordu gazını