Baharonel Kızlar bebeğim 4 ayı bitirip beşinci aya girdi birşeyler yemek istiyor yoğurdu tattırdım çok sevdi tekrar yemek istiyor sizce yedirsem mi yoksa erken mi hemşireye sordum yedir dedi ama tereddütte kaldım
Ftsbgr Baharonel bizde o şekilde başladık cnm meyvelerin sularını da tatdır istersen yoğurtta var sıkıntı olmuyor doktor bize önermişti
squirtle Baharonel canm tabi doktorun daha iyi bilir ama bana doktorum 5,5 aylıkken yavaş yavaş tadımlara başla demişti.. bağırsakları daha uygun oluyor sanırım birde 4. Ayda dili ile ittirme bi refleksmiş
Baharonel Ftsbgr aa öyle mi bende öyle yapim o zaman hangi meyvelerin sularını verebilirim ve ne kadar veriliyor çok teşekkür ederim bu arada :)
Flora Miraaayadeee Aventin buharda pişirme makinesini aldım onda yapıyorum her şeyi ilk havuç haşlayıp püre yapıp verdim ardıdan yeşil kabak patates tatlı kabak avakado yumurta sarısı irmik irmik pirinç unu yulaf denedim meyve olarak muz elma armut kırmızı erik şu an 8 aylık et ve tavuk veriyorum bunlara ekstradan
Emelmirac Baharonel doktruna danis bizde 5.ayda basladk skinti olmuyir zaten 1 1bucuk ay tadim yapiyirsun cay kasigi tatli kasigi kadar