monaroza1 1kralice Bizim 41 günlük ama ilk zamanlardan beri zorla yapıyorum kundağı bazen yaptırmıyor bazen de çok dalınca ben yapıyorum ama çoğu zaman kollarını çıkartıyor bir şekilde çıkartamazsa da mızmızlanıp duruyor 🤷🏼♀️😓
Adeviyee 1kralice doğduğu gün ameliyathaneden çıkarken kundaklıydı odaya geldik çırpınıyor kollarını çıkartmak için çıkarttım sonra da denedim aynısını yaptı ben de hiç kundağa kıymadık her gece eller havada uyuyor 😂
bburcu 1kralice yarım kundak yaptık 2 ay. Ondan sonra sere serpe yatmaya başladı kolları açıp 😂 daha rahat uyuduğunu farkedince bıraktık 🥰
Busra-toglu 1kralice benm kızım 5 aylık kundak istemiyor artık ama kundaklamayıncada uyumuyorr kundak yapana kadar agliyorr nasıl uyuycak artık bilemiyorum 🤦🏻♀️
Busranurnsjsjsjsjsnsndns 1kralice 8 aylık hala kundak yarım kundak la uyuyo gündüz ama gece kundak yapıp uyutuyorum sonra açıyorum dalınca çünkü baya dönüyor kundak varken donemiyo bu sefer de ağlayarak uyaniyi yani ben devam ne zman tamamen bırakırım bilmiyorim 😂