Sinemisssss Kızlar hem kendi sütüm hem mama gidiyoruz doktor 75 cc ver diyor 3 saatte 1 ama benim kız sürekli 3 saat durmuyor ki bir de aralarda bir kaç kez 10 dk meme de mama ya da genelde 60 cc içiyor . Sizin nasıl kaç cc veriyorsunuz
leylaylcnkaya Sinemisssss acıkıyorsa o kadar bekleme yazık ilk 2ay 2 saatte bir veriliyor zaten kuzum 3. Ayın sonlarına doğru daha azalır
282428e Sinemisssss 27 günlük oğlum sadece mama ile besleniyor 3 saatte bir 80-90 CC veriyorduk içiyordu da hatta fazlasını istiyordu doktor kontrolünde kilo alımı baya iyi çıkınca saat aralığını kendi uyanıp isteyinceye çıkarmamızı istedi 5 saate kadar bekleyebilecegimizi söyledi şimdi 4-4 buçuk saatte bir kendisi uyanıyor veriyoruz gayet yetiyor fazlasını istemiyor artık demekki midesi düzene alışınca küçüldü 😂
Sinemisssss leylaylcnkaya canım zaten doktorun dediği kadar bekleyemiyoruz ama 90 cc içen var 60 az geliyor memeden mi doyuyor gibi gerçi aç olsa ağlar benimki
Hosgeldin Herkes ayni degil ole dusun aylik kontrolunde ilo aimi iyiyse sorun yok demektdir zaten ac olunca masallajlari var saldiriyorlar 😂
Sinemisssss Hosgeldin 1 ay önce de 60 cc içiyordu o durumu çözemedim ya sanırım sütüm artıyor memeden alıyor
Minasu Ben 2 buçuk saatte bir 60 veriyorum doyuyor 90 içmiyor her bebek farklı 90 içseydi 3 saatte bir verirdim mesela 90 içen var 3 saatte bir yediriyorlar
Sinemisssss 282428e benim ki geceleri 90 içiyor gerçi ama işte şu memeden çıkan sütü kestiremiyor ya insan sanırım benimkine 2 saatte bir 60 cc meme yetecek bir de onu deniyim
282428e Sinemisssss bencede yeterli olur ama aklınızda soru işareti varsa yinede doktorunuza danışın mamanın özelliğine ve bebeğin kilosuna göre hesaplıyorlar ne kadar içmesi gerektiğini ayına göre değil 😊. Keşke hiç ihtiyacımız olmasa mamalara ama işte 🤷
Daphnemom Biz de meme mama şeklinde ilerliyoruz beni istediği zaman emiyor istediği kadar, mama da 90-120 içtiği kadar içiyor 3 aylık olcak
Elizzdeniz Bizde 25 günlüğüz beni emiyor istediği kadar bıraktığında 60 Cc mama veriyorum bazen dibinde bırakıyor bazende doymuyor tekrar meme veriyorum bu şekilde idare ediyoruz