Gokcen_26 Biz Antalya’da yaşıyoruz canım. Daha nemli yer varmıdır bilmiyorum ama yazın bu kadar değildi kızımda. o zaman ek gıda almıyordu her gün yıkayıp mustela yağıyla yağlıyordum tüm vücudunu bundan anlamamışta olabilirim. Bir şeylere alerjisi var ama anlayamadık kan testi yaptırdık alerjide çıkmadı. Ama süt ürünleri verince vücudu dahada kuruyup kabarıyor. Çok araştırdım bir doktor Alerjisi olan ya da alerjiye eğilimli bebeklerde olur atopik cilt diye kpnuşmuştu. Şimdi her sabah bebeğimi yıkasamda yıkamasamda alt değiştirmesini yaparken bütün bacaklarını kollarını mustelayla yağlayıp kabarmış olan yerlerine de stelatopia kremini sürüyorım. Akşam bir kez daha yapıyorum cildi baya yumuşadı ama 1gün kremlemeyinve ertesi gün yine kabarıyor. O yüzden bizim rutinimiz haline dönüştü bu süreç ve kabullendim artık. Sizde böyle yapın isterseniz ben çareyi böyle buldum. Cildiye doktoru bazı bebeklerde bu cilt yapısı 3yaşına kadar devam edebiliyor dedi bazılarında düzelmiuor hayat boyu devam eder demişti.