Minnossareannesi Kızlar merhaba 4 aylık bebekleriniz kaç Cc içiyor ? Biz hala 2,5 saatte bir 90 Cc besleniyoruz bazen 3 saatte bir 100. Sizler nasılsınız ?
irva Minnossareannesi 120/150 cc arası gidip geliyoruz 3 saat bazen 4 saat oluyor.Canı nasıl isterse beyfendinin.Gece uykusu düzende olduğu için sabah yiyor anca.
Minnossareannesi Ozgecan06 Az mı içiyoruz acaba ama 120 yapsam asla içmiyor bazen 90 bile bırakıyor Ya
HappyArasMom Aysetugra bende öyle yapıyorum , herkes çok fazla veriyorsun diyor , geceleri de sürekli gazdan ağlıyor saatte bir sancıyla uyanıyor , etkisi var mı bilmiyorum
Minnossareannesi [silindi] Maşallah ya biz niye bu kadar az içiyoruz ki çok yapsam asla içmiyor ama 90 bile bırakıyor bazen dibinde
Minnossareannesi irva Maşallah 🧿 kızım asla o kadar içmiyor Ya bi zararı olur mu ki. Asla içmiyor mesela sabah uykudan uyanınca 4-5 saat aç kalıyor Ya 120 yapıyorum çok içsin diye yok bırakıyor bazen yarısını bile
busraozturkicenn Minnossareannesi benim de öyle. anne sütü alıyor mu bizimki anne sütü aldıktan sonra 60 falan içiyor
ecemm-6161 Minnossareannesi canım saat aralıgını cok uzun tutma 2 saate bir yesin saatli yediriyorum ben hep
Minnossareannesi ecemm-6161 Yaaa bende uzatmaya çalışıyorum ısrarla 3 saate bir falan çekmeye çalışıyorum
Ozgecan06 Minnossareannesi bizimde aynı 3aylıkkn 3.400du yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu kilonuz iyi ama bize göre az ıcsede
Minnossareannesi Ozgecan06 Bakalım biz de bu hafta gidicez ya normalde içerdi bu ara iyice iştahsız 90 ı bile bırakıyor ondan endişelendim 🙏🏻 Siz kaç günlük yeni mi girdi 4. Aya
Ozgecan06 Minnossareannesi bugun girdik 4.aya yarın aşımız var aşılar korkulu rüyam ateş yaparmı diye
Hicran28 Minnossareannesi o istahsizlik bizdede basladi ya 🤦🏻♀️ 3 aylik iken 120 cc icerdi 3 saatte bir 4 aylik olduk gecenlerde su bir haftadir 120 cc zor iciyor 90 anca iciyo gerisini dokuyorum 🤦🏻♀️ neden boyle oldu bende anlamadim
Minnossareannesi Ozgecan06 Bende yarın sorucam ebeye bakalım haber vermedi 4 ay 3 günlük. Siz kendiniz mi soruyorsunuz ebe mi arayıp haber veriyor