Aysentrn slm canım 10 yıllık kendi kefirini yapan biri olarak ailecek deli gbi. Kefir içeriz tüm hamur işlerime eklerim yoğurdumu kefirle mayalarım cildine kefirle maske yaparım ve şiddetle tavsiye ederim ltdne maya bulun ve kendiniz yapın🙏
Hazırlarda katkı maddesi var iyi bişey yapayım derken yabancı maddeler sokmayın bebeğinizin vücuduna çok basit yapımı taze sütü maya ile 24 saat bekletip süzüp içiyorsunuz o süt yayık ayran gbi oluyor ilk zamanlar bebeğe bir tatlı kaşığı tattırın sevmezse mevsim meyvesi ile bızt yapıp verin en kolayı Muzla çırpın verin afiyetle yesin çok faydalı çoook
Biz sağlık ocağına gittik eşimle kan verdik tam kan sayımı yaptırdık sonra sonuç değerlendirmeye gittik Dr şok siz ne yiyip içiyorsunuz bunlar nasıl oranlar dedi eşimin kanı 17, benim 13 Türk kadını 8 dir dedi her hormonumuz süper seviyelerde çıktı Herşeyimiz çok iyi çıktı B grubu bütün vitaminler full Dü bende sağlıklı beslenme yanında kesintisiz kefir içiyoruz yıllardır dedim önce kendine de maya istedi çok şaşırdım dedi ve böyle bişey yaşadık şiddetle tavsiye ederiz herkese çoluk çombal karı koca için ailelerinize içirin şifası büyüktür 🙋🏻♀️