Kızlar bebeğim 5 aylık olmak üzere ben sezeryan ile doğum yapmak zorunda kaldım ilk 2 gün sütüm çok güzel geldi hatta normal doğum sancısı ile doğuma alındığım için kolostrum bile geldi ama 2 gün sonra sütün kesildi günlerce uğraştım ağladım çocuğa boş memeyi çektirdim sonra şekeri düştü mamaya başladık kaşık şırınga hepsini reddetti biberona hoşgeldin dedik. Şimdiye kadar mama meme gidiyorduk ama 4. Ay atağından beri sadece gece emiyor ben de kendimce yöntemler buldum sizinle paylaşmak istedim.
1) Çocuğun ağzına meme gelecek şekilde ben de yüzüstü eğilip veriyorum tabi bu pozisyonda bilek bel felç 😂 kafasını kaçıramadığı için emiyor
2) Çok acıktırıp önce mamayı veriyorum sonra çekiyorum mememi emdiriyorum ardından tekrar mamasını verip uyutuyorum
3) Biberona sütümü sağıp(elle) onu meme pozisyonunda tutarken aynı zamanda biberondan mememe süt döküp öyle emdiriyorum sonra zaten kendisi memeyi tutuyor
4) Uyuduğu zaman toksa bile gidip emziriyorum
Bu 3 gündür güzel gidiyoruz en azından uyurken ki emmelerini de aktif hale getirdim belki size de faydası olur dedim ha bir de kızlar benim sütüm de son zamanlarda azalmaya başlamıştı bu yöntemlerle tekrar artışa geçti sütünüze bedeninize inanın 🌸🌸