premses_annesi Kızlar rota vırus asısının herhangı bır yan etkısı varmı ates falan yaptıran anneler yazabılırlermı ?
Manolya premses_annesi kaç aylıkken yapılması gerekiyor biz henüz 18günlügüz de sağlık ocağı mı yapıyor yoksa siz özel olarak mı istiyorsunuz bu aşıyo Bilgi verirseniz kızlar sevinirim ilk bebeğim bunları hiç bilmiyorum
Thesra premses_annesi Canlı aşı olduğu için ateş yapma ihtimali çok çok küçük bir ihtimal olsada var canım ama genel manada sıkıntısız geçirirsiniz
gokcetugce premses_annesi en az 45 dakika önce emzirmiş olacaksınız kusmaması için damladan sonra yine en az 45 dakika emmeyecek kusma olmaması için
Yeliz seydaac o zaman bir kaç doktordan görüş alın. Ben hangi doktorla konultuysam hepsi bağırsak düğümlenmesi dedi.
premses_annesi arkadaslar ben asıyı yaptıracam asıdan sonra olan yan etkıyı sordumm ates kusma vs. gıbı ona gore tedarıklı olayım 😂😂ve ben asının yapılmasından yanayım kesınlıkle
seydaac premses_annesi biz de pazartesi günü yaptıracaz doktora sordum herhangi bir yan etkisi var mı ateş vs yapar mı diye kanıtlanmış bir yan etkisi olmadığını söyledi. Kendisi de iki çocuğuna da yapmış aşıyı. Sağlık ocağı doktorumuza da sorduk devlet hastanesindeki doktorumuza da sorduk hepsi yapılması gerektiğini söyledi.
Zhdsngz premses_annesi bana biraz sinirlilik hali yapabilir dediler ki prospektüstede yazıyor pamuk Oğlum hakikaten sinirliydi ama akşam üzeri götürdüm sonra uykuya yattı zaten tedirgin edecek bir durum yok yanı şifa olsun insallah hepimize
premses_annesi seydaac bende yaptırılmasından yanayım burda bır postta okumustum bır bebecık olmustu annesı asıyı yaptırmadıgına pişman olmustu bende ole olsun ıstemıyorum yi
seydaac premses_annesi benim de teyzem yaptırmamıştı kızı bir hafta hastanede yattı çok kilo verdi. Bir de burda okudum birkaç gün önce sanırım rota virüs salgını varmış. Dikkat etmek gerek.
seydaac Manolya özel aşı canım eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabilirsin. 2. Ve 4. Ayda yapılıyor iki doz olarak. Üç doz olan da var ama onun içeriğini bilmiyorum tam olarak ben iki doz olanı yaptıracam.
premses_annesi Manolya 3. aydan sonra 3 ay 14 gun olana kadar yapılıyor ozel bır adı ası devlet karsılamıyo kendınız alıp saglık ocagında yaptırabıldınız gıbı ozel hastanelerdede yapılıo