Blackcloud Kızlar 13 aylık kızım var doğru düzgün yemek yediremiyorum kuş kadar yiyor, dolayısıyla düzenli vitamin vs alamıyor balık yağı almak istiyorum hangisini önerirsiniz?
BirVeraAnnesi35 Blackcloud düzenli balık tüketiyor mu?? Eğer haftada 2 kere yedirebiliyorsanız doktorlar pek önermiyor
Kubra5657 Blackcloud Biz Efa kullanıyoruz çok memnunuz benimde bebeğim yemiyor malesef mecbur takviye yapıyorum
eymenkerem Blackcloud balik yagi olarak ocean markayı öneririm ancak yemek yemiyor ve vitamin eksikliğinden bahsetmissiniz bunun için sadece omega 3 yeterli olmaz genel vitaminleri içeren bir multivitamin kullanmanız daha doğru olur tabiki doktor kontrolu ile
Blackcloud BirVeraAnnesi35 Hayır canım her zaman balık yapma fırsatım olmuyor, zaten balıkta yese üç tane istavriti anca yiyor.
Mom622626 eymenkerem haklısınız sadece balık yağı ile olmaz. Ben nutrigenin multivitaminini kulanmıştım iştahınıda açmıştı az da olsa.
EgeveAlyaninannesi Blackcloud biz 9 yasindaki oglumuza kullaniyoruz simdi konustuk eczaci arkadasimizla 17 aylik kizimizada kullanalim mi diye 2 yasin altinda sıkınti cikiyor onerilmiyor diyor
PembePelikan Blackcloud balık yağı kullanın tabi ama bence iştahı için multivitamin alın. Hem bağışıklığı güçlenir hem de iştahı açılır