SevgiliOglum MihrimahinAnnesii muskat ağır gelebilir Nasıl verileceği hakkında bilgim yok fazlası bile çok sıkıntı yaratabilir
Deletedmom_15 MihrimahinAnnesii benim bildiğim muskatı patates püresine bile koyarken çok dikkat edin aman fazla kaçırmayın diyorlar, bebeğe verileceğinden emin misiniz?
Helloduruko MihrimahinAnnesii Halusinasyona sebep olur.Fazla kullanımı kabizliga,kalp problemlerine yol acar.Burada hemen hemen her anne bebeginin gaz sıkıntısı ile ugrasıyor, zamanla gececek lutfen bebeginize muskat vermeyin.
Mom091 MihrimahinAnnesii muskat bebeklere önerilmiyor. Vermeseniz daha iyi olur. Bir kez vermiştim sonra araştırayım dedim ödüm patladı. Bir daha da vermedim😊
Burcc Muskat baya ağır yaa ben bile kendimiz için kullanırken oranına çok dikkat ediyorum. Hiç duymadım bebeğe verildiğini
Balyanak16 Bebeğinizine muskat vermeyin doktorunuzla görüşün gaz damlası önersin ayrıca masaj yapabilirsiniz emziroyorsanız yediklerinize bir müddet dikkat edin
Cns_28 MihrimahinAnnesii emziriyorsanız kendiniz tüketebilirsiniz bebeklere verilmiyor diye biliyorum
MihrimahinAnnesii Denemediği yöntem kalmadı damla da kullandım bir sürü artık kafayı yicem çok çaresizim napıcamı şaşırdım son çare bunu duydum bide muskatı deneyim dedim
esmerayes MihrimahinAnnesii kesinlikle denemeyin muskat cok zararli bebekte halisunasyon gormeye yol acar sarhosluk yapar ve bagimlilik yapma etkiside var onun yerine emziriyosaniz kendiniz rezene anason kimuon cayi demleyin icin 1 cay kasigi kadar bebegede verilebilir. bir de nurse harveys colex gaz icin cok etkili benimde denemedigim sey kalmamisti bu surup cok iyi gelmisti bitkisel zaten dene derim
Mora MihrimahinAnnesii bebeğe baharat bitkisel türevli şeyler verilmiyor 1 yaş öncesi vermeyin. Gaz damlaları var doktora diyin onlardan verin