Pure Bebeğim 26 günlük sabahtan beri uyumuyo göğsümde daliyo bırakınca geri uyaniyo ac mi diye 90 cc kendi sütümü sağıp verdim yine uyumadı sürekli aranma halinde cisli ve kanal bez de alıyorum
Yenidennn Pure gazi falan olduğunda da meme ister. Bebeğiniz küçük sizin kokunuza ve güvene ihtiyaç duyar bu yüzden de devamlı meme de kalabilir.
Emir123ali Pure emmesi kilo almasında çok iyi olur benim oğlumda hep memedeydi 1 kilo alarak gitdik emsin bırakın zamanla geçicek zaten
BzeynepC Pure daha cok kucuk size ihtiyaci var. Ilk 3 ay bagirsaklari yeni yeni duzene giriyor. Ve su an tek bildigi olay emmek. Ne kadar gazini cikarsa da ilk aylar asla o gaz bitmiyor. Rahatlamak icin size ihtiyac duyuyor. Zamanla azaliyor.
Pure Yenidennn gazi yok kendiliğinden çıkarıyo 9.30 dan beri meme de resmen meme de 30dk uyuyup bırakınca uyaniyo
papyon Pure doktorum her ne kadar gazı çıksa da bağırsak gelisim sürecinden dolayı da sancıları olabilir demişti. Benim bebegim ilk 3 ay gece uyumadı dogru duzgün ya ayakta sürekli sallayarak uyutuyorduk ya da kucakta gögüste veya memede… zor zamanlar:(
Pure Emir123ali uykuya da ihtiyacı yok mu sizce açlık ağlaması yapmamasına rağmen 90 cc biberonda içti ve üstüne uyumadı:(