Tugce19 Merhaba anneler bebeğimin poposu kızarık ne yaptıysam geçmedi kremler herşey kullandım geçiriyor sonra tekrar oluyor daha önce duymuştum pudra kullanmak istiyorum denemedim daha önce bunu yerine mısır nişastası diyenler var yapan varmı kullanan ?
Cns_28 Tugce19 pudralar yasaklanıcak diye biliyorum yurtdışında yasaklanmış kanser yaptığı kanıtlandığı için sudocream içerik olarak petrol ürünü içeriyo ben kantaron yapı kullanıyorum çok memnunum
Mom088 Tugce19 pudra iyi gelmiyor hakimi zeytinyağı sürüp biraz açık beklerim sonra yıkayın benim başıma gelmedi ama iyi geldiğini söyleyenler var . Sebamedin pilim önleyici kremini kullanıyorum ben çok iyi geliyor hiç pişik olmadı
mom073 Tugce19 arko krem en iyisi benim kızımın çok çok kötü pişiği olmuştu sulu kakasından dolayı arko krem 2 güne gecirdi sonra bepanthol pişik önleyici sürdüm bidaha olmadı şükür ☺️
Tugce19 Cns_28 kantoron yağı nerden aliyosunuz ve nasıl suruyorsunuz bilmiyorum bana eskielrde hep pudra kullanırdım diyor bende bişey olur diye kullanamıyorum
Cns_28 Tugce19 kullanmayın zaten çok iyi yapıyorsunuz kullanmamaklaa benim kayınvalidem kendisi yaptı ama doğal olanlar vardır satılan
Tugce19 Mom088 zeytin yağı da denedim canim ama fayd aetmedi cnm doktorm kremler yazdı onları kullanıyorum gecirmiyor acaba dedim pudrami denesem diye sudocrem var hametan var onları da kulkniyrom denemedigim psiik kremi kalmadı😊
Mom088 Tugce19 hipokort kortizonlu bir krem pişik olmadı ama herhangi bir yerinde yara kızarıklık falan olunca onu kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle tabi hemen geçiriyor zaten maksimum 3 gün kullan dedi doktorum . Bi doktoruna danış eder pişik için kullan derse fayda göreceğine eminim . Birde şuan pilimde mümkün olduğunca açık bırak hava alması iyi gelecektir
Tugce19 Mom088 canım usutucek diye açık birakmaiyorm altını doktorda dedi açık bırak diye 😂 kortizonlu kullanıyorum krem en hafifi o dediğin zaten kullandım ondanda şimdi fucidin asit kullanıyorum karıştırıp oda iyi geliyor ama kortizonlu kremler bitince tekrar kızarıyor alerjiside yok ama bakalm inşallah gecer
Mom088 Tugce19 inşallah geçer . Alerjisi yok diyorsunuz ama herhangi bir gıdada pişik yapabilir ortamı ısıtın altını açık bırakın en iyi yöntem bu gibi
sblaltnky Tugce19 bezinizi değiştirdiniz mi benimde kızımın geçmeyen özellikle genital bölgesinde pişik vardı hatta bildiğiniz kabariyodu ilaçlar hatta en iyisi sudocremdir onu kullandm ona rağmen geçmemişti prima premiuma geçtim krem bile kullanmıyorm artık düşün
Tugce19 sblaltnky canım bez çok denedim geçirmedi primada kullandım molfixde şimdi sleepy kullaniyoruz