Kaan01 Öncelikle amacım kesinlikle kıyaslamak değil. Oğlum şuan 5.500 gr idrar yolu enf geçirdi kilo alımı uavaşladı enfeksiyonu atlattık şimdi de alerji çıktı. Kilo alımı durdu çok korkuyorum gelişim geriliği olacak diye. Merak ediyorum çok mu geride lütfen kilo paylaşır mısınız?
Mom088 Kaan01 5 aylıkken 8 kiloydu bizim de 3. Ayda kilo alımımız durdu gibi birşey oldu ben sadece emziriyordum o dönem beslenmeme dikkat ettim düzeldi emziriyorsanız beslenmenize dikkat edin
Kahvedelisi Kaan01 hem enfeksiyon geçirmiş hemde alerjisi olan bir bebekle normal bebek kilosunu karşılaştırmayın lütfen canınızı sıkarsınız alerjik bebek gelişiminin geriden gelmesi olağandı. Kendi içerisinde kilo alımı var mı persintel da ilerleme kaydediyor mu ona bakarsanız daha sağlıklı olur🌸
Kaan01 Mom088 Dikkat ediyorum ama oplumun alerjisi çıktığı için süt ve süt ürünleri yumurta tavuk ayçiçek yağı susam tahin dana eti yasak..
Mom088 Kaan01 geçecek bu dönem merak etmeyin gelişim geriliği olmaz zaten kilosu da kötü değil emzirmeye devam ediyorsanız beslenmenize dikkat edip bol bol emzirin .
Kaan01 Kahvedelisi orda da geride maalesef. Aslında belki bnm durumumda olan alerjik bebek anneleri de yazar diye düşündm
Kahvedelisi Kaan01 geride olabilir ama atıyorum gecen ay %2,5 yüzdededir, bu ay %2,6 olmuştur alerjik bebeklerde gelişim genellikle kendisi baz alınarak takip ediliyor artık varsa sorun yok şeklinde bakılıyor
Yingyang Kaan01 benim kızımda alerjik 5.ayda 5800dü aslında 5 aya kadar fena değildi alımı ama bu ay 200 Gr aldı sadece şuan 6 aylık 6kilo manada yemiyor çıkarıyor direk beni emiyor sadece bende diyetteyim canınızi sıkmayın bolbol emzirin
Kaan01 Yingyang çok zor bir durum bnde diyetteyim çocuklarımız iyi olsun yeter ki diyet yaparız ama oplum mama da yiyor yani çok değil ama olsun bi destek var buna rağmen almıyor bugün çocuk gastroentrolojiye gidicez sizin bebeğinizin neye alerjisi var ve nasıl öğrendinşz deneme yanılma ile mi
Begonvillll Kaan01 doktorunuza danışın eğer müsaade ederse ek gıdaya geçilebilir. Biraz kilo aldıran tarifler uygualrsınız çabucak toparlar inş
Kaan01 Begonvillll doktora ben ek gıdaya ne zaman geçevez dedim tam 6. Ayda dedi. Sonra ek gıdada kilo alır diye düşünme o zamanda almaz dedi