Mhmtzym Merhabalar. Bebeğim 5 ay 5 günlük. Phılıps avent ultra air emzik kullanıyoruz doğduğundan beri. Phılıpsin 6-18 ay emziklerinden almam gerekiyor ama bulamıyorum. Çok az var olanlarda çok pahalı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Mervea Mhmtzym biZde aventin kullanıyorduk bulamadığım zaman e bebeğin kendi markasını alıyordum onunda ucu avent gibi deneyin isterseniz
Synmannesi Mhmtzym https://www.babybonobo.com/urun/philips-avent-scf24522-ultra-air-emzik-6-18-ay-kiz-renkli-avt7900663?gclid=CjwKCAiAm-2BBhANEiwAe7eyFC-pF6yeZsPrNdl3RrcxVW59ZV3kxta1Zc78CpByLvxZvEbvtIVZxxoCDf8QAvD_BwE
Mhmtzym Synmannesi trendyol ve Hepsiburada da fiyatlar o şekilde. Bu siteyi ilk kez gördüm güvenilir mi ?
mom-11 Mhmtzym evet oğlum 7 ay 17 günlük. Ama bende 6-18 bulamıyorum cok pahalı bu yüzden 0 6 kullaniyoruz hala
Synmannesi Mhmtzym Canım bir sürü sattığı ürün var güvenilir bence benim için bana hamileyken çatlak kremi almıştı hiç bilinmedik bir markadan öp orijinali geldi
Minikpandailay minigim4545 Markası nedir Baby plus mu emzigin markası e bebeğin sayfasında bulamadım ama
turunculuanne Mhmtzym biz de aynıyız. 4 ay 9 günlük kızım şimdiden alayım dedim ama hiçbir yerde yok. Birkaç sitede gördüm ama gereksiz pahalı. Sanki durumu fırsata çevirmiş satıcılar gibi.