Asli-0 Mom064 çatal yardımıyla ezerek yoğurtla karıştırıp verebilirsin canım. Ben o aylarda öyle yapıyordum
BaharBebek34 Mom064 zaten yumuşacık bir meyve. Üç gün kuralıyla başlayın, sade oalrak. Bir alerjisi olmazsa sade ya da muzla karıştırarak verebilirsiniz. Biz bazen irmikle, bazen yoğurtla bazen yulafla da karıştırıp veriyoruz.
Ygz Mom064 kahvaltıda yumurta sarısıyla karıştırıp veriyodum ben bayıla bayıla yiyordu o zamanlar ☺️ Şimdi 2,5 yaşında asla ağzına sürmüyo😅
DBaybars squirtle Kızım 8 aylık muz çok sever her gün yiyor nerdeyse, hiç kabız olmadı canım. Ama ek gıda döneminden önce hep kabızdık. Sanırım bebekten bebeğe değişiyor ama miktarı fazla vermedikten sonra kabızlık yapmaz sanmıyorum
sedalala Mom064 ben 7 aylıkken vermiştim, yumuşayınca kestim parmak kadar eline verdim. Bir şey katmanıza gerek yok bence
Mom095 Mom064 ben 8. ayda vermeye başladım. Sabahları yumurta sarısı avokado muz pekmez bi parça peynirle karıştırıp veriyorum.
OncedenGurme Mom064 eziyorum biraz limon sıkıp yediriyorum. Bazen 1 ölçek mama koyuyorum. Bazen yoğurtla karıştırıyorum 😊
sedalala Mom095 heheh valla anne sütünden sonra bizimki değişik şeyler yemeye bayılmıştı. Şimdi 19 aylık oldu öyle tek başına yemiyor çok, zeytinyağı peynir karıştırıyorum :)
gulcezerenarslan Mom064 Ben avakado ve muzu ezip içine anne sütü veya devam sütü ekleyip veriyodum severek yiyodu🙂