Merhaba anneler ben bebeğime daha yeni tek başıma yıkamaya başladım cesaret edemiyordum daha önce annem ya da eşimle yıkıyorduk bugün kendi başıma yıkamayı denedim.Şampuanlama ve kafasına su dökme konusunda sıkıntı yaşıyorum normalde eşimle ya da annemle yıkarken birimiz kulaklarını tıkayıp birimiz kafasına suyu döküyorduk böyle olunca hem bebeği tutup hem kulaklarını tıkamayı başaramadım. Sanırım bunun için çabalarken de bebeğimin su yutmasına sebep oldum bebegimi kaldırdığında yıkanması bittikten sonra yüzü kıpkırmızı olmuştu hiç memnun kalmadı banyo yaptığı için uzun bir sürede ağlamaklıydı hatta az daha sonradan da ağladı ağladı.Normalde seferde banyo yapmayı. Filesi var kuvvetinin içerisinde ondan biraz kendini serbest bıraktım birini kulaklarını tıkayıp bir elimle kafasına su döktüm bu şekilde yaptım ama anlık yani on on beş saniye anca sürmüştür . Siz nasıl yapıyorsunuz önerilerinize ihtiyacım var bebeğim artık altı aylık oldu kendi başıma yıkayabiliyor olmam lazım buraya daha önce bir post açmıştım herkes kendisi yıkadığını söylemişti ama bu şekilde bebeğime zarar vermekten korktum. Saçını sampuanlayıp yıkamayı siz nasıl yapıyorsunuz 🥲