YigitalpsmommMm Prima aktif bebek kullanıyorum Oğlum 9 aylık 10 kilo 5 numara kullanıyordum ama sıkıyor sızdırıyor 6 numara da aynı şekilde sıktı Sızdırdı kalıbı geniş Sızdırmayan Sıkmayan en iyisii hangisi
Selcan YigitalpsmommMm prima premium care kullanıyorum şimdiye kadar sızdırma yaşamadım doğduğundan beri aynı bezi kullanıyoruz 2 yaşında.
55eren55 YigitalpsmommMm baby turco güzel memnunum gündüz kullanıyorum ama sabahları altını hemen almayınca sızdırıyor bende gece bezi arayışındayım
Sadekahvem 55eren55 kızımda babyturco 4+ bezde gece sızdırmaya başlamıştı. Gece için 5 numara bağlıyorum gündüz 4+ . Şuan sızdırmiyor.
55eren55 Sadekahvem bende 5 numara kullanıyorum gece ıslak uyanmıyor ama sabaha kadar çok doluyor sabah hareketlenince sızıdırıyor
Yeti YigitalpsmommMm bezin üzerinde zaten kilo olarak hangisine daha uygun olduğu yazıyordur biz 9 kilodan 11 kilo olana kadar 4 numara kullandık
MelinayAsel Kesin yapmaz diye bı bez yok aslında ben sleepy ve primadan yanayım. Prima in normal yeşil olanı değilde günlük rahatlık kullandım çok memnun kaldım
SelimeliS YigitalpsmommMm oglum 11 kilo 4+ evy baby kullaniyorum memnunum iz de yapmiyor pisikte sizdirmada
attbianne YigitalpsmommMm sleepy lastik izi yaptı primada acayip kokuyo minies kullanıyorum çok memnunum