Merveenesasaf 1.5 aylık oğlum var kiraz çekirdekli torba almıştım ama maalesef ki bebeğimin karnı yanmış sıcakmış çok kızarmış biraz da kabarmış çok canı yanıyor ne yapabilirim ne olur yardım edin
Balbocegim Merveenesasaf ilk kullandigimda bende ayni hatayi yapmistim karnini actigimda resmen cekirdek izleri cikmis kirmizi kirmizi ama bi sure bekleyince gecmisti zaman gecmesine ragmen hala gecmedimi gecmediyse evde kantoran yagi varsa ondan surun derim
Yaserinannesi Merveenesasaf yumurta beyazını sür yanığa iyi geliyor hem sızısını hemen geçiriyor geçmiş olsun
Deletedmom115 Merveenesasaf Yahu buradan fikir alacağınıza gitsenize doktora yazık günah o şimdi ne haldedir derdini de anlatamıyor
Thesra Merveenesasaf Biliyorsunuzki yanigin dereceleri mevcuttur ufacik bir bebek icin zor bir durum olabilir hemen bir acile goturmeniz erken tedavi olmasi acisindan iyi olucaktir💐
Prensesderininannesi Buraya yazana kadar hastaneye götürsen daha mantıklı sanırım bizim söyledimlerimiz belki ters etki yapar o zaman pişman olursun vakit kaybetme direk j acile
deletedmom1067 Merveenesasaf burda mı soruyorsun yaa doktora gotursene çocuğu minnak.bebek.neler yaşıyor allah bilir buraya yazmaya vakit ayırma doktora yolla ayır
deletedmom1067 Deletedmom324 o zamanda o çocuk elinde yırtmıştır kendini ağrıdan ben bile dün azcik bi nokta kadar yağ sıçradi yemin ederim dayanmadim acisina :(
Merveenesasaf Bende biliyorum doktor a gitmeyi eşim şehir dışında ailem de uzakta hastane evimize yakın değil Nası gidebilirim elimden birşey gelmiyor
Maviseyyah Merveenesasaf 112 ambulansı arar mısın hemen. Yanık derecesi yüksekse ateş yapabilir hem acısı çoksa bayılabilir. Bir komşudan yardım isteyin ağrı eşiği çok düşüktür bebeklerin İstanbul Maltepe civarındaysanız ben götüreyim sizi