Aysunn327 aylakmadam biri patladiktan sonra diğeri sismeye kizarmaya basladi.. Iki on alt dişimiz cikti biraz rahatlar diye dusundum.. Malesef diğerlerinide çıkarmaya başlıyor bu döngü böyle devam edecek sanırım
Tunacan HappyKids bizde 9 ay 11 günlüğüz ilk dişimizi iki gün önce çıkardık Allaha şükür çok zorlandık ama
26262626 EfuLiM5 erken çürür diye diyorlar. Benim eşimde 2 3 aylıkken çıkarmış dişi. Şimdi dişleri benimki kadar sağlam değil
EfuLiM5 26262626 yaaa öyle mi . Hayırlısı ne diyim valla çıktı dişleri bende üzüldüm ama yapacak bisey yok 🙎♀️
Mrvayazege imranshn bence bi doktorunuza götürün diş 38derece ateş yapmazmış huzursuz görünüyorsa özellikle de benim oğlumda ateş oldu diş sandık enfeksiyonmuş
1Nisa1merve Balteknem benm de çıkmıştı.cenemde tam tarif edemiyorum da doktr cikacak yer kalmams burdan ptlams süt dişin demisti cok oldu tabi cektrmistim.
1Nisa1merve HappyKids kızım tam 6aylik oldugu gün cikardi. Çoktandır beklyrdk .dgeri 10gune cikti.simdi 7ayligz bi kac gundr üst dis patladi patlck gibi gözüküyor. Ve huzursz kucak istyo hep.Allah bütün yavrulara yardm etsn .cok zor . 🤲🤲👼
1Nisa1merve Balteknem neden cıktı acaba .doktruna sordunz mu. Cektrmek lazm sanki sıkıntı olmasn sonra.
Balteknem 1Nisa1merve cocuk doktoruna mi gitmem gerek cocuk discisine mi acaba buyuk ihtimal doktora fotograf cekmeye calisiyorum olmuyor disciye goturcem galba on azi tek olarak tek dis olarak cikar herlde neblm ya anlmdm uzuntuden maf oldum
Glsmblm3 Yagmurunbebegi asla durmuyor sürekli mutsuz el ağızdan çıkmıyor hep ağlıyor uyumuyor kısaca ateşi çıkıyor tabi bu her bebek için ayrı