HappyKids 1 Aylık Neler Yapabilir? Hangi oyunları oynamalısınız? Doğru oyuncak seçimini nasıl yapmalısınız? 2 Aylık Neler Yapabilir? Hangi oyunları oynamalısınız? Doğru oyuncak seçimini nasıl yapmalısınız? 3 Aylık Neler Yapabilir? Hangi oyunları oynamalısınız? Doğru oyuncak seçimini nasıl yapmalısınız? 4 Aylık Neler Yapabilir? Hangi oyunları oynamalısınız? Doğru oyuncak seçimini nasıl yapmalısınız? İçerikler Linkte! https://blog.mutlubebekleriz.com/oyun/1-4-aylik-bebekler-icin-oyuncak-secimi/ 1-4 aylık bebeğinize nasıl oyuncaklar alıyorsunuz?
Eliffffffffffff HappyKids 2 aylık. Bol bol konuşuyorum. Şarkılar söylüyorum. İngilizce ve Türkçe. Kavrayabileceği küçük, yumuşak oyuncaklar veriyorum. Küçük bir dinazoru ve çıngırağı var. Bir de oyun halısı. Bu kadar küçükken başka ne yapılabilir bilmiyorum. 😊
gamziskoo 46 günlük bebeğimin erken uyarım zeka kartları çok ilgisini çekiyor. Oyun halısında siyah beyaz oyuncaklarini ilgiyle izleyip onlara gülücükler saçıyor 🥰
MihrimahinAnnesii Oyun halısı ve siyah beyaz zeka kartları çok hoşuna gidiyo favori şarkımız Ali babanın çiftliği 🤣 hayvanların seslerini duydukça kahkaha atıyo 🐣
BARKINATLAS Uçan balon o dönem favorimizdi.oyun halasını da o dönem aldık ama çok oynamak istememişti.4.ayda oyun halısıyla ilgilendi.ama balonla hala deli gibi oynuyor.
Umayy2020 Oyun halısı, çeşitli çıngıraklar bir de zeka kartları bu dönemlerde çok ilgilerini çekiyor. Benim 4 aylık bebeğim oyun halısını ve çıngırakları çok sevdi
Kubra96 HappyKids peki 2 buçuk aylık bebek singiraklari tutabilrmi benm oglmun ilgisni ok çekiyo fakat tutmaya yeltenmiyor kaç aylıkken oyuncak tutablrler