Ebruli22 Kızım 6 aylık yeni ek gıdaya geçiyoruz patates verdim 3 gündür kaka yapmıyor dün zeytinyağı verdim bugün erik kurusu suda bekletip suyundan verdim ama yapmadı nekadar beklemeliyim fitil mi versem
Slalaylau Ebruli22 balkabağı çok iyi👍🏻 Bizde aynı sorunu yaşıyoruz bugün balkabağına geçtik iki kere yaptı cumadan beri yapmıyordu
Candanlina Ebruli22 bizimde ayniydi ek gidaya gecince kabiz oldu zeytin yagi ise yaramadi kayisi suyu yaptim iyi geldi birde eczaneden biogaia diye bir damla verdiler bitkisel cok sukur bi kac gundur duzene girdi gecmis olsun
Mirve0109 @Ebruli22 kabak denedınız mi kabak verın birazda hemen fıtıl vermeyın 5-6 gune kadar bekleyebılırsınız
Ebruli22 Mirve0109 hayır denemedim sadece patates ve yoğurt birde çok az yumurta sarısı denedim balkabağı mı yeşil kabak mı önerirsiniz
Ebruli22 Slalaylau bende uzun süre vermem herhalde yer elması almıştım denemedim henüz kabızlığa iyi gelirmiş siz verdiniz mi hiç
Ebruli22 Candanlina biogai ve kayısı işe yaramadı zeytinyağı da verdim Yok bugün 4.gün ilk defa bukadar uzun kaka yapmadı anne sütü aldığından hergün yapardı
Slalaylau Ebruli22 yer elması vermedim henüz balkabağındayız sonra patates sonra yer elması yapmayı düşünüyorum kabızlığı en aza indirmek için bi de zeytinyağlı vericem patatesi