Edaaayildirim Merhaba kızlar, acaba menenjit aşısını devlet hastanesindeki çocuk doktoru da yazabiliyor mu yoksa sadece özel hastanedeki doktor mu yazabiliyor?
didomidom Edaaayildirim eczaneden direk gidip alıyorsunuz reçeteye gerek yok, özel sağlık sigortanız varsa bazı markaları karşılıyor diye biliyorum araştırın boşuna para vermemiş olursunuz.
Sevgilimmm Edaaayildirim dün nimenrix ve bexero yaptırdık 800 küsur TL ödedik. Eğer ssk karşılıyor mu diye soruyorsanız
Edaaayildirim Katarsis 7 buçuk ayligiz canım normalde özel doktora gidiyorduk artık devlete gideceğiz bizde olduk rota şimdi sıra menenjitte
SbnmTlg Yazmak derken tam olarak ne demek istediniz? Reçete etmek anlamındaysa özel aşı olduğu için reçeteye gerek yok. Direkt eczaneden alabiliyorsunuz.
Edaaayildirim didomidom normal sigortamız var eczaneyi aradığımda boxsero için 533 nimenrix için 345 tl fiyat vermişlerdi. Fiyat hakkında bilginiz var mı peki değişiyor mu fiyatlar
didomidom Edaaayildirim benim eczacı yakınım var alış fiyatına yakın satın aldım rota aşısını menenjit için de indirim yapacak fiyatlar değişiyor yani ama benim kızım 4buçuk aylık menenjiti erken yaptırmak istemiyorum aile hekimliğinde ilgilenen hemşirem 13aydan sonra tek doz yeterli dedi kendi çocuğuna da o şekilde yaptırmış aşı yüklemesi yapmak istemiyorum çocuğuma yine araştır derim karar verirken.
Edaaayildirim S3d teşekkür ederim demek ki fiyat değişmiyormuş bana bebeğin ayına göre değişiyor falan diyen oldu da ondan sordum 🙂
Edaaayildirim Maviskizimm teşekkür ederim peki asiyi alıp sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz yada herhangi bir hastane yapabilir mi 🙂
Maviskizimm Edaaayildirim evet sağlık ocağına yaptırabilirsiniz ama önceden sormanızda fayda var.bir çok arkadaşımın bebeğine sağlık ocağı yapmasına rağmen bizim sağlık ocağımız yapmadı.kızımın doktorunu aradım gelin bana demişti bidaha da sağlık ocağına gitmedim özel aşı için
Edaaayildirim didomidom benim de aslında düşüncem 1 yaşından sonraydı özeldeki doktoruma bunu söylediğimde o zamana kadar bu virusu kapıp hasta olabilir dedi beni korkuttu bu yüzden erken yaptirma kararı aldim ama yarın birde devlet hastanesine gideceğim bakalım o ne diyecek
Edaaayildirim Sevgilimmm yok canım karşılamadığını biliyorum reçete anlamında sormuştum ben her doktor farklı birşey diyor çünkü bunlarla alakalı 🙂