Mervea Merhaba hanımlar nugün hastaneye gittik oğlanım kontrolü vardı menenjit aşısı için sorduğum zaman doktorumuz 1 yaşında tek doz yaptırmanız yeterli dedi sizler kaç doz yaptırdınız 9ay 5 günlüğüz
Ozge_AyazEfee Mervea biz menveo marka yaptırdık iki dozluk. İlki 8buçuk aylıkken oldu ikincisi ise 13 aylıkken
DesorLiviya Mervea menenjitin iki tipi var biri A tipi ikincisi de B tipi bn 13 aylikken A tipi Nimenrix tek doz birde B tipi Bexseroyu ilk dozunu yaptirdim Bexsero iki doz olucak haftaya ikinci dozunu da yaptiricam insallah her ikiside cok onemli aşıymış
Keremino Bizim doktorumuz biri 2 biri 3 dozluk olmak üzere iki menenjit aşısı olduğunu ve ikisinide yaptırmamızı tavsiye etti biz hepsini yaptırmayı düşünüyoruz. 2 dozluk olanı 7.ayda başlayacağız 6aylık şu an oğlum 3 dozluk olanda 8.ayda başlanacak 3 dozluk olan yeni bir aşıymış bu arada
Mervea Keremino benim normalde bildiğim 9 aylık ve 1 yaştan sonra olmak üzere iki doz yapıoyp ama bize bugün böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım
Kemalinannesi Keremino 2 tip menenjit aşısı varmış doğru demiş doktorunuz benim beveğim daha 3 aylık ama konuyu açmıştı rota aşısında
Keremino Mervea başka bir doktora daha danışın bence de hızlı yayılan ve ölümcül olan bir hastalık çünkü üstelik bir yaş altı çocukları daha çok etkiliyormuş riske atmayın derim
Mervea Ozge_AyazEfee @Deletedmom324 başka doktorada gidelim o ne dicek bize özellikle sordum çünkü ısrarla 1 yaşında yaptır tek dozluk dedi
Keremino Mervea sağlık ocağında yapılan karma aşının içerisinde de var menenjit belki o yüzden tek tozluk yaptır demiştir sana
Mervea Keremino olabilir herkes birşey söylüyo rota aşısındada doktor azabına uğradık alerjik çocuğuma 2 dozunuda yaptırdım Yaptırcamda aşıyı kaç doz onda allak bullak ettiler
dlekturann Mervea bizim doktor 9. Ay yapalım dedi 2 dozluk ne kadar erken yaparsan okadar erken korurmuşsun virüsten
Defodb Merhaba. Bizim de bu gün Dr kontrolümüz vardı. Bebeğim beş aylık ve ilk dozu yaptırıcaz. Toplamda 3 doz olacak. Ne kadar erken yapılırsa olmadan iyi diye biliyorum
[silindi] Benim kızım 8 aylık 7.ayda ilk dozu vuruldu 9.ve 13.ayda da diğer dozkarı vurulacak. Bence en önemli aşılardan birisi inşallah gerkes yaptırabilir.