Kuzeyim1 Bebeğim 16 günlük ilk anneligim kaç dk da bir emzirmeliyim kaç dk süreyle yardımcı olurmusnuz bebeğim zayifladı sanki ilk günlere göre ne zmn kilo alır acaba ❤️
Littleon Kuzeyim1 max 2 saatte bir emzirmen lazım ama kuşağına aldığında aranıyorsa ağlıyorsa meme vermeyi deneyebilirsin ac ise emer zaten. Ayrıca kilo vermemiştir bizde olduğu kadar bebeklerdede ödem şişlik oluyor toparliyordur kendini. Ömrü uzun olsun inşallah
AdemCicekAli Hayırlı olsun 🌼 bebeğiniz aciktiginda ağlıyor mu ? Bu sürede bir bebek için iki en fazla üç saate bir emzirebilirsiniz . Benim bebeğim acıkınca ağlıyordu . Günlük ortalama 30 gram alıyor yeni doğan bebekler .
Dilos01 Kuzeyim1 ben 1 aylık olana kadar 1 saatte bi emzirdim gece de dahil hele ki ilk 15 20 gün önemli bol bol su rezene iç sarılık da olmasın surekli sağım yap sütun artar ben baya yapmıştım sağa sağa gogus ucum bile çıkmıştı artık 😂😂
Dilos01 Kuzeyim1 tabi ki alırlar canım ilk 3 4 ay alıyorlar sonrasında boya gidiyor surekli emzir gogus ucum yara olacak diye hiç endişe etme 🥰hayırlı olsun bebisin bu arada analı babalı büyüsün
Faray Kuzeyim1 max 2 saatte bir ilk zamanlar sütü çekme hızı yavaş olduğundan emme süresi de uzun oluyor, kendi doyduğunda bırakır zaten, memede yarım saatten uzun kalıyor ve sütü çekmek yerine sadece emiyorsa emm refleksindendir.