alkilic Merhaba herkese 3 aylık bebeğim var emzik asla emmiyor 3 tane emzik denedim hiç birini tutmadı nedense emzikleri çiğniyor. Elini emiyordu hep bunun sebebinin keşif olduğunu biliyorum ama artık eli dışında ne buluyorsa emmeye başladı mesela gazını çıkarmak için omzuma koyuyorum bu sefer omzumu emiyor battaniyeye sarıyorum battaniyeyi emiyor yüzü dışarıya dönük gezdirdiğimde elimi emiyor yani herşeyi emmeye başladı bu normal mi sebebi ne olabilir? Bu arada kilo alımı iyi doymasıyla ilgili bi sıkıntımız yok çok şükür ondan olduğunu da düşünmüyorum
Morfrenk alkilic aynı aynı bizimki de öyle ☺️ anormal bir durum olduğunu sanmıyorum sonuçta oral zevk dönemi her şeyi emerek mutlu oluyor garibim 😊
mombeto alkilic bizim de 3 aylık aynen öyle oldu birden her şeyi emer oldu emzik de almıyor 😂 normal diye biliyorum ama
Gunesannesi alkilic aynı benimkimde 3 ay 15 günlük emzik almadı dudağını bile emiyor🤣 uyurken omzumu emiyor kucağımda parmağımı ağzına almaya çalışıyor😬 çok normalmiş bu dönemde eline aldıkları herşeyi emiyorlarmış merak etmeyin 😊 temiz olmalarına dikkat edin yeter 😊
elizitosunannesi Kızımda aynı 3 ay 12 günlük, iki haftadır herseyi emer , sadece el değil tüm herseyi ağzına alarak kesfeder bu yüzden olduğunu düşünüyorum, bizim üstelik emme sıkıntımız var 2 aydır meme almıyor herseyi alıyor :)
alkilic elizitosunannesi bizimki de emzik almıyor anlamadım yani bu kadar emmeyi seven bi bebek neden emzik tutmaz
Gokturkum25 alkilic sanirim 🤣 önce ellerini kesfetti agzina goturmeye basladii sonra agzina ne temas etse yaliyor kiyafet olsun elimiz olsun yanagimix olsun oyuncak olsunn
elmalikurabiye alkilic olayi o zaten. Etrafını tanimaya ellerle baslar nesnelerle diger vucut kisimlariyla anne baba vs ile devam eder 🤭 bu baya da uzun suren bi surec. 19aylik kizim hala bi oyuncak alinca once bi agzina goturur 😂😂😂
sedalala alkilic 3 aylık bebek kitap mı okuyacaktı canım benim her bulduğunu sokacak tabii ağzına :) ilerde emekleyince halının püsküllerini bile sokacak ağzına, açlıktan değil tabii, öyle öğreniyor afferin sizin miniğe de :)